Prima pagină » Titlurile zilei » Acesta ar putea fi coșmarul fiecărui tată. Și-a văzut fetele cum nu și-a putut imagina vreodată: „Pe față le-a dat direct” (EXCLUSIV)- FOTO/VIDEO

Acesta ar putea fi coșmarul fiecărui tată. Și-a văzut fetele cum nu și-a putut imagina vreodată: „Pe față le-a dat direct” (EXCLUSIV)- FOTO/VIDEO

05 iun. 2023, 02:00, 5 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Acesta ar putea fi coșmarul fiecărui tată, după ce și-a văzut fetele cum nu și-a putut imagina vreodată. A rămas încremenit lângă ele

Gavril Catană este tată pentru cinci suflete nevinovate de care se îngrijește cu toată ființa sa, după ce, în urmă cu doar câteva luni, soția lui a decedat din cauza unei boli crunte. Dar coșmarul din viața lui pare că nu s-a terminat. Și-a văzut fetele cum sunt pulverizate direct în față cu un spray paralizant, fără să poată face ceva din cauza șocului.

Acesta ar putea fi coșmarul fiecărui tată

Imaginile video îți provoacă fiori pe șira spinării. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, fără să poată preveni un astfel de incident. El era cu căruța împreună cu 2 copii, de 3 și 11 ani.

„Eu eram cu căruța și cu 2 copilași. Veneam de la apă, pentru că căram de la o distanță mai mare, ca să avem. Văd în spate o mașina și am vrut să mă uit, să o las să mă depășească și apoi să virez și eu, ca să intru pe uliță la mine. Când deodată, văd că scoate mâna pe geam și a pulverizat cu spray.

Nu m-am așteptat la așa ceva. Fetița de 3 ani a fost grav la spital, arsuri de gradul I pe față. Am pus mâna eu, dar din spaimă, probabil, n-am apucat să o strâng și a atins-o destul de mult. Acest individ a dat bir cu fugiții după. Îl știu, mai venea la noi în sat, că avea o iubită, dar nu m-am gândit că se leagă de oameni așa, pe stradă, de aiurea”, povestește Gavril Catană, tatăl copiilor.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu Gabriel Dumitriu (n.r. – cel care a pulverizat cu spray paralizant), pentru a obține un punct de vedere, însă acesta nu a putut fi contactat.

Copiii încă sunt în șoc: „Nu știu cum să o ajut”

Tatăl mărturisește că fetița lui este în șoc, fiindu-i frică de orice, și nu știe cum să o ajute să treacă peste.

„Acum, fetiței mele îi este frică de orice. Nu știu cum să o ajut ca să treacă peste. A murit și mama lor acum câteva luni și toți încă suferim. Ne este foarte greu. Nu ne așteptam. Dar cancerul a răpus-o, deși noi nu știam. Ne-a zis de la spital că are o infecție, apoi probleme cu plămânii, apoi cu ficatul și în ultimă fază spuneau ceva că ar fi cancer, dar nesiguri. Și a murit. Am rămas cu 5 copii. Muncesc cu ziua în sat ca să îi pot crește și să le ofer tot ce au nevoie”, mai spune Gavril Catană.

Din păcate, acesta nu mai are pe nimeni ca să îl ajute să își crească copilașii, însă este convins că soția lui îl va îndruma din ceruri.

Până acum, tatăl nu a depus plângere la poliție, pentru că susține că îi este frică să nu pățească altceva mai grav, cunoscându-l pe bărbat ca fiind agresiv, dar intenționează să rezolve această problemă cu oamenii legii. Rămâne de văzut ce vor decide anchetatorii în legătură cu cel care a pulverizat cu spray paralizant în plină zi direct în fața copiilor.

Comentarii
  • Cheta de la miezul nopții

    Nu facem o cheta sa ii băgăm un spray in fund? Alo Poliția! Măsuri?

  • Gabriel Lepra

    Cum putem da de aceasta scursura a societății sa îl pulverizam și noi puțin?

  • Dar spitalul? Când a ajuns aceasta micuța de fetiță cu arsuri provocate de sprei lacrimogen pe mana medicilor,mă întreb nu trebuia să anunțe poliția ?
    Și să îi dăm la mumu mârlanului care a făcut asta.Sa ai parte de mumu și indes in c*r toată viața ,fraierule.

  • In mod normal intr o tara civilizata autoritatile statului degeaba ar trebui sa se autosizeze din oficiu fiind vb de copii cu sau fara declaratie din partea parintelui, cat pt agresor sper sa i se intoarca cu varf si indesat !

  • sper sa ia masuri politia si acest individ sa munceasca toata viata pentru a plati daune copilului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024