Prima pagină » Titlurile zilei » Acest șef de secție de la Spitalul Militar are venituri lunare de zeci de mii de lei! Medicul a investit banii în terenuri, imobile și obiecte de artă

Acest șef de secție de la Spitalul Militar are venituri lunare de zeci de mii de lei! Medicul a investit banii în terenuri, imobile și obiecte de artă

03 sept. 2024, 02:00, 12 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Locotenent-colonelul Bogdan-Ștefan Mihalache este Medic Primar Chirurgie Generală și șef de Secție Chirurgie Generală în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” Iași, iar  în anul 2023 a avut venituri în valoare de 240.983 de lei, adică aproape 50.000 de euro. Medicul a investit banii obținuți în terenuri, imobile, tablouri și sculpturi.

Locotenent-colonelul Bogdan Mihalache, șef de secție la Spitalul Militar, a avut, în anul 2023, venituri de circa 50.000 de euro

Locotenent-colonelul Bogdan-Ștefan Mihalache a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în anul 2002. Timp de un an, acesta a fost medic de familie în comuna Răchiteni, județul Iași. Timp de doi ani, medicul a activat în cadrul Spitalului Municipal Pașcani și a Spitalului de Urgențe „Sf. Ioan” Iași. Locotenent-colonelul Bogdan Mihalache este medic militar în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” Iași din anul 2017. Medicul militar Ștefan-Bogdan Mihalache este șef al Secției Clinice de Chirurgie Generală de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” Iași din decembrie 2021, iar în iulie 2024, medicul a fost ridicat în gradul de locotenent colonel.

Medicul militar Ștefan-Bogdan Mihalache este șef al Secției de Chirurgie Generală, iar pentru activitatea desfășurată în cadrul unității medicale, a încasat lunar peste 20.000 de lei, conform declarației de avere.

Astfel, în anul 2023, medicul a obținut venituri în valoare de 240.983 de lei, reprezentând salariul și plata gărzilor, norma de hrană, norma de echipare și suma forfetară pentru concediu de odihnă. Soția medicului, Elena Simona Mihalache, activează în cadrul biroului de resurse umane SCC Services România și a avut în anul precedent venituri totale în valoare de 91.405 lei. Locotenent-colonelul Bogdan-Ștefan Mihalache deține mai multe conturi bancare, și anume, un cont curent în valoare de 16.735,24 lei, unul de 254,63 lei și unul de 1.877,87 lei. Locotenent-colonelul Bogdan-Ștefan Mihalache are și un credit de 277.874 de lei, contractat în 2018 și scadent în 2040.

Medicul militar deține mai multe terenuri, imobile și opere de artă

Medicul militar de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” Iași deține împreună cu soția sa, Elena Simona Mihalache, un teren intravilan cu o suprafață de 60.48 metri pătrați, situat în Valea Lupului, județul Iași. Tot în Valea Lupului, soții Mihalache dețin și două terenuri agricole de 43 de metri pătrați, respectiv 34 de metri pătrați. Toate cele trei terenuri au fost achiziționate în anul 2018. Tot în anul 2018, Bogdan-Ștefan Mihalache și Elena Simona Mihalache au achiziționat și un apartament cu o suprafață de 96.06 metri pătrați, situat în Valea Lupului, Iași. Soția medicului deține și un apartament de 56 de metri pătrați, situat în Municipiul Iași, județul Iași. În ceea ce privește bunurile mobile, șeful Secției de Chirurgie Generală de la Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” Iași deține doar un autoturism marca Ford, fabricat în anul 2017.

În perioada 2012-2021, medicul a investit 30.000 de lei în achiziția de tablouri și sculpturi. Și, în intervalul 2021-2022, medicul militar Bogdan-Ștefan Mihalache a investit 4.500 de lei în tablouri și sculpturi. De asemenea, în perioada 2022-2024, șeful de secție de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” Iași a investit 5.000 de lei din veniturile sale în achiziția de tablouri.

Comentarii
  • Un profesionist și un om remarcabil. Mult succes și multă sănătate întregii echipe de la secția de chirurgie.
    Deosebit respect pt.dr.Romedea N.

  • Un coleg deosebit, un profesionist remarcabil, un om cu suflet minunat! Merita mult mai mult! Felicitări Bogdan!

  • Un om de o calitate deosebita, se apleaca asupra fiecarui caz cu atentie și profesionalism. Pentru doctorul Bogdan Mihalache nu exista weekend, nu va ezita sa intinda o mana de ajutor indiferent de situatie. Modest, lipsit de orice dorinta de înavuțire, este printre cei care au ajuns pe propriile forțe în postul pe care-l ocupă. Nu inteleg de ce este necesară o asemenea analiză in fața societății, nu lămurește cu nimic pe nimeni. Ați uitat să scrieți că are două pisici și un acvariu…

  • Nu inteleg care este sau ar fi SCOPUL acestui articol pentru ca doctorul Mihalache este un om de toata cinstea si un profesionist desavarsit iar echipa pe care o conduce la Spitalul Militar este una dintre cele mai bune din oras, niste oameni care fac absolut totul pentru pacient si o echipa care are curajul de a vorbi cu pacientul deschis si ai propune ceea ce este mai bun pentru el chiar daca asa inseamna uneori sa mearga la alte spitale unde tehnica si dotarea sunt mai bune. Felicitari DOMNULE DOCTOR dumneavoastra si echipei.

  • Saracutii de ei, la asa venituri oricine ar face la fel si sa vezi ce pensii speciale vor avea.

  • ‘lent Colonel

    Cred ca nu ati vazut declaratia de avere a doctorului Guşă…🤔

  • Cum adică terenuri agricole de 43, respectiv 34 m.p.? Poate hectare!

  • Suprafetele terenurilor sunt de tot râsul !!Personal n-am auzit de terenuri agricole de zeci de metri patrati. Doar daca declaratia de avere nu a fost completată în bășcălie !!

  • Sunt venituri obținute necinstit precum Dorobăț soț și soție, medici șpăgari, sau Botez, spăgar notoriu sau Cucoș alt șpăgar nesimțit, Tinică și alții ? Crd că nu, atunci care este scopul acestui articol ? Să moară de invidie putorile care primesc ajutoare social și se plâng mereu ?

  • Vorba unui clasic in viata: ” Un ostas in slujba SMI!” Sa inteleg ca ” a derajnat pe cineva” si acum trebuie sa …?

  • Bodo ai grija cu statutul de vedeta , presa te urca dar si te coboara rapid
    prietenul de azi , dusmanul de maine …. nu uita asta!

    mie imi place sa te vad vesel si rotungel …
    salutari la fete !!!

  • FLORIN OREJA

    Un OM deosebit si un profesionist desavarsit! Nu inteleg care este esenta acestui articol !

  • FLORIN OREJA

    Un OM deosebit si un profesionist cum rar se vede! Nu inteleg esenta acestui articol !

  • articol scris de un comunist. Numai în comunism erai blamat pt ca ai avere, ca ai mai mult decât putorile care stau pe cuptor și așteaptă ajutoare de la stat.
    De altfel acest ziar are tradiție în ceea ce privește articolele comunistoide.
    Scrieți un articol despre doctorii șpăgari care au averi uriașe făcute din șpăgi de la bolnavi și studenți și care profesează și astăzi și nu li s-a confiscat niciun leu, nu li s-a retras dreptul de practică. Vrti să vă dau exemple ?

  • Ziar de cacat! V ati luat de un profesionist care nu e persoana publica, i-ati expus viata ca sa…nu spuneti nimic! Nu a cerut spaga, nu a omorat pe nimeni, omu-di vede de viata lui! I-ati cerut vreo contributie la cascavalul vostru si nu a vrut sa dea? Jurnalisti de pubela!

  • Pai ziarul asta nu-i decat o latrina unde-si varsa zoaiele toti frustratii,pe langa comunisti au aparut haurari,sosocari putinisti,toate scursurile societatii!

  • Subscriu! Pentru un medic de valoarea dumnealui, veniturile sunt modeste. Serios, respinsabil si foarte bine pregătit.

  • Subscriu! Pentru un medic de valoarea dumnealui, veniturile sunt modeste. Serios, respinsabil si foarte bine pregătit. Felicitări pentru avansare!

  • Tătucul stat nu a murit ,avem din ce in ce mai multi bogătași căpătuiți din salariile de la stat ,nu întâmplător Romania are aproape 200 miliarde euro datorii externe,toți banii merg pentru plata salariilor bugetarilor nababi,tot pensiile foștilor bugetari au crescut incredibil,șofer STB 7000 lei, mecanic locomotiva 8300, electrician metrou 7500

  • 50.000 de euro…adica 4000 de euro pe luna.e absolut normal!!!medic si militar,in acelasi timp.cat ati vrea sa castige?2000 de ron pe luna???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`