Acest român a vrut să-l jefuiască pe magicianul Robert Tudor, în Spania – VIDEO

05 feb. 2024, 14:06,
BZI.ro, în Actualitate

Magicianul Robert Tudor a avut parte de o experiență neașteptată, duminică, pe stadionul Santiago Bernabeu. Acesta a fost la un pas să fie jefuit de un alt român.

Magicianul a postat pe pagina sa de Facebook un scurt videoclip în care acuza un alt român că i-a băgat mâna în buzunar.

„Îl cunoaşte cineva pe acest hoţ? A vrut să îmi fure banii în Madrid”, a transmis magicianul Robert Tudor.

Robert Tudor, la un pas sa fie jefuit de un român, în Spania

Totul a avut loc pe stadionul echipei Real Madrid, în magazinul de suveniruri. În videoclip, Robert Tudor îl arată și pe făptaș, care, inițial a încercat să nege faptele, dar când a văzut că este filmat a fugit.

Mai mult, magicianul era însoțit de fiul său. Cel mic, cel mai probabil s-a speriat și a cerut să plece de pe stadion.

Din fericire, bărbatul nu a apucat să-i fure nimic din buzunar magicianului român.

Magicianul Robert Tudor și fiul său au mers, duminică, la meciul Real Madrid – Atletico Madrid.

Duelul dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa cu numărul 23 din La Liga.

În urma rezultatului, Real Madrid rămâne pe primul loc în La Liga, cu 58 de puncte. Echipa lui Ancelotti este la două puncte distanță de Girona, locul secund. De partea cealaltă, Atletico rămâne pe locul 4 în Spania, cu 48 de puncte.

Povestea neștiută a magicianului Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor are o poveste impresionantă de viață și puțini știută de cei care îl îndrăgesc. Deși apare mereu în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi bine dispune pe telespectatori, cei de acasă nu știu ce dramă ascunde acesta, de fapt.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Robert Tudor a mărturisit că nu aude cu ureche stângă și că s-a născut cu gura strâmbă, vina aparținând mamei sale. Magicianul, în vârstă de 38 de ani, a făcut confesiuni emoționante despre viața lui.

„Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit.

Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici. A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama.

Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1. Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84”, a povestit magicianul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *