Prima pagină » Eveniment-Social » Acest medic detine o avere impresionanta. Tariful pe care il practica este un lux pentru bolnavi – FOTO

Acest medic detine o avere impresionanta. Tariful pe care il practica este un lux pentru bolnavi – FOTO

03 mart. 2015, 21:16,
Sorin Pavelescu, în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:485056;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

De cativa ani practica un tarif greu accesibil pentru majoritatea iesenilor. O consultatie la acest medic din Iasi poate fi considerata un lux si doar oamenii cu bani isi permit sa beneficieze de terapie, tratament, la cabinetul privat al acestuia. Medicul psihiatru Serban Turliuc are cel mai mare tarif din oras, o suta de euro. Pacientii care nu dispun de valuta pot plati si in lei la cursul valutar din ziua consultatiei.

Pretul consultatiei scade la 80 de euro pentru urmatoarele vizite la medicul Serban Turliuc. Acesta este angajat ca medic psihiatru la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi, iar sotia acestuia, Dana Turliuc, este medic neurochirurg la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu. Averea celor doi medici nu ii claseaza pe un loc fruntas al celor mai bogati medici din Iasi. Medicul psihiatru, impreuna cu sotia, are o casa in comuna ieseana Barnova, situata pe un deal, departe de privirile curiosilor. Terenul cu o suprafata de 2000 metri patrati a fost achizitionat in anul 2000, iar casa de 450 mp a fost achizitionata in 2006. Nu este una dintre casele frumoase din zona, avand o arhitectura chiar banala, construita cu un singur nivel.

Casa iese in evidenta prin culoarea extrem de stridenta si obositoare cu care sunt vopsiti peretii. In spatele vilei are amenajat un spatiu unde probabil se recreeaza vara si o gradina de pomi fructiferi. Familia Turliuc mai are o casa la Negresti Vaslui de 100 mp, cumparata in 2004 si un teren de 1500 metri patrati. De asemenea, medicii Turliuc au achizitionat in anul 2002 un teren de 120 metri patrati in satul Izvorul Alb din Bicaz. La capitolul autoturisme, cei doi medici detin patru masini: un Opel Astra, un VW, un Porsche 944 si un Nissan Pathfinder. Anual, dr. Dana Turliuc si dr. Serban Turliuc castiga din salariile de la spitale si din activitatea didactica de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa din Iasi aproximativ 200 mii lei. Medicul psihiatru nu si-a declarat inca veniturile din activitatea medicala de la cabinetul privat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *