Prima pagină » Actualitate » Acest iesean a comandat un produs de la ZARA. Ce a primit in schimb l-a lasat masca!
Acest iesean a comandat un produs de la ZARA. Ce a primit in schimb l-a lasat masca!

Acest iesean a comandat un produs de la ZARA. Ce a primit in schimb l-a lasat masca!

12 ian. 2016, 21:12,
Sorin Pavelescu în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:535505;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ In ultima perioada de timp, lantul de magazine ZARA dezamageste din ce in ce mai mult @ Daca pana acum, multi clienti se plangeau de pretul produselor, acum, un iesean semnaleaza in mediul online o adevarata bataie de joc @ Dupa ce a comandat produsul dorit, s-a trezit cu o adevarata surpriza

In ultima perioada, lantul de magazine ZARA este implicat in tot felul de scandaluri, care arata adevarata fata a companiilor straine care au puncte de lucru in Romania. Daca pana acum, multi clienti se plangeau de pretul produselor, acum, un iesean semnaleaza in mediul online o adevarata bataie de joc. Dupa ce si-a ales produsul dorit, un iesean a comandat online de pe site-ul magazinului ZARA. Totul a decurs normal pana cand, printr-un mesaj, a fost instiintat ca din cont i-a fost retrasa suma de 207,86 de lei. De aici si-a pus si primul semn de intrebare. Produsul pe care l-a comandat costa 199.99 de lei. Imediat dupa ce a dat comanda, a fost informat ca livrarea va fi facuta in patru sau sase zile lucratoare, adica pana pe 23 decembrie, anul trecut. Dupa cum se arata in postarea facuta pe un site de socializare, ieseanul a sunat la firma si a intrebat daca ceea ce a comandat va ajunge la timp.

„Ajunge produsul pana pe 23? Stati fara grija, ajunge! Pe 24 decembrie sun din nou. Nu a ajuns produsul. Cand ajunge? Verificam si va anuntam” Acelasi raspuns pe 28, 29, 30, 31 decembrie. Vorbesc din nou cu operatoarea: Vreau sa vorbesc cu un manager! Si vreau sa imi spuneti numele dumneavoastra! Managerul nu poate vorbi. Si imi pare rau, nu putem divulga date personale”, este relatata discutia dintre tanar si operator, in postarea de pe Facebook. Apoi, pe 2 ianuarie, tanarul primeste inca un raspuns.

„Avem vesti proaste. Coletul dumneavoastra nu mai ajunge, din cauza unor incidente de transport. Nu mai avem produsul pe stoc. Va returnam banii. Nu vreau. Vreau produsul. Nu-l avem. Nu ma intereseaza. Vreau doar produsul! Revenim”, povesteste tanarul, pe site-ul de socializare. Pe 7 ianuarie, ieseanul a primit raspuns din partea firmei si a fost anuntat ca va primi banii inapoi.

Citeste si: Cumperi de la ZARA? Uite cat costa un produs si cat platesti de fapt pe el

„Tocmai am primit mail ca returul meu (nesolicitat si neacceptat) a fost aprobat. In 10-14 zile lucratoare o sa am banii inapoi”, completeaza tanarul pe Facebook. In urma postarii ieseanului, zeci de utilizatori Facebook si-au exprimat parerea in legatura cu acest caz. „Ia banii si fugi! Se intampla tot mai des asemenea chestii. Si eu astept un colet de la Mos Craciun, care trebuia sa ajunga pe 24 decembrie. N-a ajuns! Eu il mai astept”, spune un alt utilizator Facebook intr-un comentariu.

Nereguli din ce in ce mai dese la ZARA

Recent, un alt scandal in mediul online a fost lansat. Astfel, daca faci cumparaturi de la magazinele ZARA, este posibil sa fii pacalit. De ceva vreme, in mediul online circula diferite imagini, in care, la magazinul ZARA pretul articolelor difera, starnind o adevarata disputa. Clientii ZARA care au postat imaginile respective spun ca pe eticheta este trecut un pret in lei, iar daca desprinzi acea eticheta, gasesti o alta cu pret in euro. Totul pare normal, avand in vedere ca lantul de magazine ZARA distribuie imbracaminte la nivel international, insa in magazinele de la noi din tara, se pare ca preturile sunt diferite.

ZARA Romania. Afara vopsit gardul, inauntru leopardul. Pret in lei 349.90, se inlatura cu grija eticheta pentru a observa pretul din tarile civilizate si surpriza 59.95 EUR, adica 265,05 lei. Cam asa procedeaza marii retaileri din Romania”, se arata intr-o postare in mediul online. In scurta vreme, postarea a strans mii de like-uri si peste zece mii de distribuiri. Sute de romani si-au dat cu parerea referitor la aceasta situatie. Multi spun ca in magazinele ZARA din alte tari preturile sunt mai mici decat cele din Romania si dau vina pe taxele si impozitele de la noi din tara. „Suntem pacaliti de aceste magazine. In alte tari nu sunt aceleasi preturi, chiar daca sunt aceleasi produse, nu este corect”, sustine un utilizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024