Prima pagină » IT&C » Același număr de WhatsApp pe două telefoane. Este posibil?
Același număr de WhatsApp pe două telefoane. Este posibil?

Același număr de WhatsApp pe două telefoane. Este posibil?

22 mart. 2021, 15:06,
BZI.ro, în IT&C

WhatsApp este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie pe telefoanele ce rulează Android. Cu ajutorul ei puteți vorbi, trimite poze, faceți apeluri chiar și video gratis. Fiecare dintre noi folosește sau a folosit cel puțin odată aceasta aplicație. Dar dacă avem mai multe dispozitive mobile și nu vrem să avem mai multe conturi de WhatsApp. Cu toții știm că odată ce ai descărcat aplicația trebuie să pui numărul tău de telefon și aceasta devine implicit și contul tău. Dar daca vrei să folosești același număr pe mai multe telefoane? În continuare iți spunem ce trebuie să faci să te conectezi la WhatsApp cu același număr de telefon de pe mai multe telefoane.

Același număr de WhatsApp pe două telefoane. Ce trebuie să faci

Prima variantă este foarte simplă. Mulți utilizatori de WhatsApp și care dețin și un calculator sunt familiarizaţi și cu variantă web al aplicației. Dacă intrați pe web.whatsapp.com  de pe calculator vă afișează un QR cod care trebuie scanat cu un telefon deja logat. Calculator vă fi automat logat pe contul de WhatsApp al telefonului odată scanat acel cod.

Tot în acest mod puteți conecta și al doilea telefon. De pe al doilea telefon puteți intra pe pagina web al variantei WhatsApp folosind browserul Chrome sau Firefox. Prima data când intrați se afișează varianta mobila care nu afișează codul, dar browserele de pe telefon au o opțiune în setări prin care pot afișa versiune desktop al paginilor. După ce ați activat versiunea desktop, tot ce vă mai rămâne să faceți este să scanați codul QR cu telefonul logat și veți fi logat automat și pe cel de-al doilea telefon.

Se poate avea același cont WhatsApp pe doua telefoane?

O altă variantă mai complicată necesită drepturi de root asupra telefonului. Drepturile de root iți oferă acces total la telefon fară nicio restricție. Dacă aveți acest drept puteți modificați aplicațiile de sistem, schimbarea rapidă a firmware-ului, puteți oferi oricărui program acces complet, etc.

Nu există o metodă universală pentru a obține dreptul de root. Aceasta variază în funcție de modelul smartphone-ului și de versiunea sistemului de operare. Aceste metode pot fi găsite gratis pe internet.

Atenție la unele telefoane încercarea de a obține drepturi de root asupra duce la pierderea garanției.

După obținerea a drepturilor de root, puteți conecta doua telefoane la același cont. Prima data este să vă asigurați că aveți instalata aplicația pe ambele telefoane, dupa care cautati aplicația Titanium Backup in Magazinul Play. După ce ați descărcat-o și instalat-o faceți o copie de rezerva pe telefonul cu care sunteți deja conectat la cont. Transferați fișierul de backup în al doilea telefon în locația TitaniumBackup. Navigați în meniul aplicației la „Restaurare software lipsă cu date originale”. După ce ați găsit în lista aplicația WhatsApp faceți click pe opțiune „Software și date”. După ce operațiunea s-a terminat cu success veți putea lansa WhatsApp cu același cont că pe telefonul precedent.

Amândouă telefoane vor folosi același număr de telefon, veți primii mesajele pe ambele telefoane. Pozele și fișierele primite vor fi salvate doar pe telefonul pe care ați deschis prima dată aplicația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *