Prima pagină » Economic Local » Această tânără care muncea ca ospătar într-un restaurant din Iași a devenit cunoscută după ce șefii i-au propus să cânte la un eveniment. „Mi-au făcut o surpriză” – FOTO

Această tânără care muncea ca ospătar într-un restaurant din Iași a devenit cunoscută după ce șefii i-au propus să cânte la un eveniment. „Mi-au făcut o surpriză” – FOTO

24 feb. 2023, 02:00, 1 ,
Raluca COSTIN în Economic Local

Carolina Pintilie este o tânără din Iași care a devenit cunoscută după ce șefii restaurantului unde muncea ca ospătar i-au propus să cânte la un eveniment. Tânăra cântăreață spune că acesta a fost primul pas spre cariera sa muzicală. Carolina cântă în cafenele, la nunți și spune că se ocupă de cariera sa muzicală, dar are și un loc de muncă pe lângă aceste evenimente

Carolina Pintilie este o tânără cântăreață din Iași, în vârstă de 27 de ani. A devenit cunoscută după ce șefii restaurantului unde muncea i-au propus să cânte la un eveniment. După aceea a primit mai multe oferte pentru cântări la diverse evenimente.

„Primul eveniment a fost în liceu. Am fost invitată să cânt de 8 martie la un restaurant unde lucram ca ospătar, în timpul liber. Pentru că mă auzeau toată ziua cântând, colegii și șefii mei mi-au făcut surpriza asta și mi-au propus să cânt la acel eveniment care a decurs foarte bine.

După acest eveniment am primit mai multe oferte și am început să cânt la nunți sau cafenele. Lucrurile au început să fie mai serioase, de aceea am început să mă pregătesc și eu mai intens ca totul să fie cât mai bine. În prezent cânt la diferite cafenele, iar când este sezonul nunților sunt invitată să cânt la aceste evenimente. Pentru mine nu e meseria principală pentru că am și un job în paralel.

Nu am riscat niciodată să mă ocup doar cu muzica pentru că îmi place domeniul acesta, dar și faptul că am un job”, susține Carolina Pintilie, cântăreață.

Carolina a devenit cunoscută după ce a cântat la un eveniment din Iași

Tânăra povestește că are din copilărie această pasiune.

„Nu știu dacă a fost un talent cât a fost o dorință și pasiune. Îmi doream să cânt. Eram în clasa a VII-a și pentru că eram fan RBD (n.r. – serialul Rebelde), care erau virali în perioada respectivă, am învățat toate piesele lor. Am dat peste niște negative cu melodiile lor și din acel moment am zis că asta vreau să fac și eu, să devin o cântăreață de succes.

Eu cânt muzică pop, dar mă pasionează și reggaeton, pentru că spaniola e limba mea preferată. Pot cânta orice gen muzical, dar nu îmi iese neapărat, iar uneori nici nu îmi face plăcere, nu e în zona mea de confort. M-am axat, în mare parte, pe ceea ce îmi place să cânt, să o fac cu plăcere și cei care mă ascultă să fie încântați de ceea ce aud”, povestește Carolina Pintilie, cântăreață.

Carolina Pintilie: „Nu îmi doresc să fiu ca cineva anume”

Carolina a lansat recent o piesă compoziție proprie ce se numește „Minte-mă”. Spune că are nu un cântăreț sau o cântăreață preferată și nici nu vrea să se asemene cu cineva anume.

„Nu am un model în muzică pentru că nu îmi doresc să fiu ca cineva anume sau să ajung faimoasă. Pentru mine este suficient să cânt și pentru 5 oameni care chiar mă ascultă și se conectează cu ce transmit. De fapt, pentru mine asta înseamnă muzică, să reușești să ajungi la sufletele oamenilor.

În general, în România depinde foarte mult de artiști cum sunt văzuți aceștia de fani, de public. Cred că sunt apreciați în funcție de talentul fiecăruia. Cu cât talentul e mai mare, cu atât oamenii îi simpatizează mai mult”, mai spune Carolina Pintilie, cântăreață din Iași.

O altă artistă cunoscută din Iași este Miruna Trofin.

Carolina Pintilie mai spune că a devenit cunoscută și datorită faptului că muncește mult pentru a fi cea mai bună versiune a sa.

Comentarii
  • avea succes si ca bucatar frizer unghii ; la toate inclusiv cantatul nu tb sa stii nimic doar sa faci acolo ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
30 septembrie 2024
30 septembrie 2024