Prima pagină » Local » Această tânără are două pasiuni total opuse. La vârsta de doar șapte ani a interpretat Imnul României în fața unui stadion plin: „Îmi place să încerc cât mai multe” – FOTO

Această tânără are două pasiuni total opuse. La vârsta de doar șapte ani a interpretat Imnul României în fața unui stadion plin: „Îmi place să încerc cât mai multe” – FOTO

25 sept. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea în Local

La vârsta de doar șapte ani a interpretat Imnul de Stat al României în fața unui stadion plin de oameni. Karla Ursu are 14 ani și este pasionată de muzică de mică

Pe lângă această pasiune, ieșeanca practică sportul tir cu arcul, unde într-un timp foarte scurt a reușit să obțină niște rezultate cu care se poate mândri.

A interpretat Imnul României în fața unui stadion plin de oameni, la vârsta de doar șapte ani

a-interpretat-Imnul-României (3)

Tânăra practică Tir cu Arcul

Karla Ursu este elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Titu Maiorescu” din Iași. Tânăra are două pasiuni total opuse pentru care își dă tot interesul ca să ajungă cât mai departe posibil. Este vorba despre muzică și tirul cu arcul.

Pasiunea pentru muzică a pornit încă de la o vârstă fragedă, iar de-a lungul anilor a participat la nenumărate concursuri unde a reușit să obțină premii cu care se mândrește. Cea mai mare realizare este interpretarea Imnului României în fața unui stadion plin de oameni, la vârsta de doar șapte ani.

„Cochetez cu muzica de 9 ani. Pasiunea a pornit din fața TV-ului, când aveam 5 ani, cântam şi dansam, iar tatăl meu m-a văzut, aşa că a decis să mă ducă la Palatul Copiilor la un profesor de specialitate, să-mi spună dacă am talent. Am urmat cursuri de canto acolo timp de 3 ani, iar ulterior am colaborat cu mai multe ansambluri din Iaşi. Cel mai mult colaborez cu Ansamblul «Doina Carpaților» Iaşi. Am 9 ani de când cânt, unde am participat la numeroase concursuri, festivaluri naționale şi internaționale unde am câștigat numeroase premii. La vârsta de 7 ani am interpretat Imnul de Stat pe Stadionul «Arcul de Triumf» din Bucureşti, la un meci de rugby, tribunele au fost arhipline şi a fost transmis pe posturi TV, național şi internațional”, declară Karla Ursu.

Sportul este a doua pasiune

o poză cu Karla Ursu

La vârsta de doar șapte ani a interpretat Imnul României în fața unui stadion plin de oameni

Tânăra se ocupă de sport încă de la vârsta de patru ani. Timp de patru ani a practicat gimnastică aerobică, ulterior a făcut fitness-culturism, mai apoi gimnastică ritmică, iar în prezent practică tir cu arcul.

„Practic sportul tir cu arcul de un an de zile. Pasiunea pentru acest sport a venit printr-o pură coincidență, tatăl meu m-a dus la poligonul de tir cu arcul de la CSM Iaşi şi mi-am dorit să trag şi eu cu arcul. Am prins drag de acest sport, iar antrenamentele au devenit foarte grele și serioase, dar nu mă gândeam la concursuri și premii, era doar un hobby. La antrenamente merg cam de trei sau de patru ori pe săptămână și mă antrenez la poligonul de tir cu arcul la CSM Iaşi. Îmi doresc să-mi îndeplinesc dorința de a deveni campioană națională şi după cât mai departe se poate. Acest sport înseamnă mult pentru mine, m-a ajutat să mă dezvolt, să învăț cum este să pierzi, cum să mă concentrez cu adevărat, să fiu mai calmă, mi-a dat putere şi încredere în sine”, spune Karla Ursu.

Deși are două pasiuni total opuse, Karla Ursu reușește să le îmbine foarte frumos și își alocă tot timpul pentru ele.

„Îmi place să combin muzica cu sportul de la vârsta de patru ani, atunci am început să fac sport. Am făcut gimnastică aerobică, unde patru ani am participat la numeroase concursuri, luând premii de I și II. După a urmat fitness-culturism, campioană națională şi vicecampioană națională. Am continuat cu gimnastica ritmică timp de doi ani, după am trecut la tir cu arcul. Îmi plac provocările şi îmi place să încerc cât mai multe”, spune eleva care a interpretat Imnul României în fața unui stadion plin de oameni, Karla Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`