Prima pagină » Cancan » Această rochie pentru nuntă a atras toate privirile. Cum a putut să se îmbrace o tânără din Canada

Această rochie pentru nuntă a atras toate privirile. Cum a putut să se îmbrace o tânără din Canada

28 sept. 2023, 09:55,
în Cancan

Probabil cel mai dificil pentru o femeie este să își aleagă o rochie pentru nuntă. La fel s-a întâmplat și cu o tânără care a împărtășit pe Reddit propria sa experiență nefericită. Ținuta aleasă a fost aspru criticată și de mama acesteia.

În loc să fie adecvată pentru o zi dedicată celebrării iubirii dintre două persoane, rochia purtată de femeie a provocat reacții de indignare, inclusiv din partea mamei sale, care a sugerat că s-a îmbrăcat ca și cum ar fi participat la un eveniment de invocare a diavolului.

Sau cel puțin așa a interpretat mama ei ținuta.

Această rochie pentru nuntă a atras toate privirile

Tânăra a împărtășit pe Reddit, sub numele de utilizator @sammem, îngrijorările sale legate de rochia de nuntă, în speranța de a primi sfaturi cu privire la faptul dacă este sau nu o ținută potrivită pentru un asemenea eveniment.

„Locuiesc în Canada și este prima nuntă la care merg și nu este vara. Va fi exclusiv în aer liber probabil cu artificii, dar cu siguranță este mai rece acum (în octombrie), așa că nu vreau să îngheț. Ținutele vor fi destul de casual, fără cod vestimentar, dar îmi cunosc prietenii, așa că țin să nu fiu cu totul casual”, a scris ea.

Ea a împărtășit că paleta de culori a miresei pentru nuntă sunt „tonuri de ruginiu atenuate” pentru a se potrivi cu perioada anului. Având în vedere acest lucru, femeia a trebuit să ia în considerare și propriile măsurători atunci când a venit să-și aleagă o rochie. „Am șoldurile ceva mai mari și sunt atât de îngrijorată că am făcut o alegere greșită”, a continuat ea.

Femeia a atașat o fotografie cu rochia pe care o va purta în calitate de invitată la nuntă, alături de diverse opțiuni pe care le-a găsit pe diferite site-uri web.

„Iată ce am cumpărat, dar o mărime mai mare, atât pentru sâni cât și pentru lungime, așa că cu siguranță se potrivește mai bine, dar îmi place mâneca.”

Cu toate astea, se pare că cineva s-a înspăimântat, mai precis mama ei.

Utilizatorii Reddit au venit în ajutorul tinerei

Nu a trecut mult timp până când utilizatorii de pe Reddit i-au oferit femeii o mână de ajutor.

Unul a comentat: „Frumos! Dar pare mai degrabă o ținută de cina de Ziua Recunoștinței.”

Un altul a adăugat: „Nu-i cunosc pe niciunul dintre ei, dar mama ta a fost dură. Poate ceva cu mânecă lungă din catifea, ca să nu îngheți?”

În timp ce un al treilea a spus: „Dacă nu ești foarte scundă, rochiile sunt minunate, dar arată este foarte scurtă pentru o nuntă, după părerea mea.”

Altcineva a scris: „Îmi place numărul unu tbh (ca să fiu sincer), totuși nu sunt sigur dacă este într-adevăr potrivit pentru o nuntă”.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024