Prima pagină » Radio » Actualitate » Această femeie este asaltată de numeroși fani, însă nimeni nu o crede când le spune vârsta

Această femeie este asaltată de numeroși fani, însă nimeni nu o crede când le spune vârsta

31 ian. 2022, 08:55,
în Radio

Partea cea mai frumoasă în mediul online, în privința relațiilor, este că poți ascunde multe detalii cu privire la persoana ta. Și totuși, în majoritatea cazurilor, adevărul iese la iveală până la urmă. Un astfel de caz este și cel al unei femei, al cărei username este Princessasprilxo, care i-a uimit pe internauți cu vârsta ei.

O femeie care a devenit celebră pe TokTok susține că bărbații o consideră atrăgătoare până când le spune câți ani are cu adevărat. Princessasprilxo a povestit pe celebra rețea de socializare că este asaltată de mesaje și că toate conversațiile se termină când tinerii află vârsta ei.

Aspectul tânăr al celei care are username-ul Princessasprilxo îi induce în eroare pe bărbați, care cred că are până în treizeci de ani. Și totuși, adevărul este altul.

„Bărbații mă plac până când le spun vârsta mea… 44 de ani. Nimeni nu vrea o «cougar»”, a spus ea în clipul de pe TikTok.

Nimeni nu o crede pe această femeie când le spune vârsta

Până acum, videoclipul a atins peste opt milioane de vizionări, iar cei mai mulți TikTok-eri au rămas uimiți de dezvăluire. Câțiva i-au spus că vârsta este doar un număr.

Bineînțeles, secțiunea de comentarii a fost plină. Internauții s-au grăbit să o complimenteze și să îi spună că nu e normală reacția admiratorilor.

„Nu cred că erau bărbați. Cred să știi o mulțime de băieți hehe, vârsta nu este nimic dacă femeia are o personalitate bună și este reală”, a scris cineva.

„Vârsta este doar un număr. Ceea ce contează este inima ta”, a mai adăugat un internaut. Un al treilea a spus: „Ei încă te plac, dar se gândesc că nu este posibil să aibă copii cu tine”.

Cu toate acestea, unii oameni nu au fost convinși că ea spune adevărul. „Nici mort nu o cred”, a precizat un internaut.

 Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *