Prima pagină » Radio » Actualitate » Această femeie a ajuns să aibă peste 230 de stră-strănepoți. Ajunsă la vârsta de 98 de ani, ea s-a căsătorit la 16 ani

Această femeie a ajuns să aibă peste 230 de stră-strănepoți. Ajunsă la vârsta de 98 de ani, ea s-a căsătorit la 16 ani

09 mart. 2023, 11:15,
în Radio

O femeie din America a devenit foarte cunoscută pe rețelele sociale după ce s-a aflat că are peste 230 de stră-strănepoți. Super străbunica are în prezent 98 de ani și se află într-un azil din Kentucky. Recent, MaeDell Taylor Hawkins a avut parte de o nouă surpriză, cunoscându-și stră-stră-strănepoata.

MaeDell Taylor Hawkins, în vârstă de 98 de ani, a devenit un fel de vedetă pe rețelele sociale, după ce s-a aflat că are peste 600 de descendenți. Super-bunicuța este din Kentucky și recent și-a cunoscut ultima stră-stră-strănepoată, care are numai șase săptămâni. În fotografia făcută la azilul în care este aceasta au fost surprinse șase generații ale aceleiași familii.

O femeie a ajuns să aibă peste 230 de stră-strănepoți

Șase generații într-o singură fotografie. O femeie de 98 de ani, din Kentucky, a fost imortalizată în timp ce își cunoștea stră-stră-strănepoata. Zhavia Whitaker, în vârstă de doar șapte săptămâni, și-a cunoscut stră-stră-străbunica, pe MaeDell Taylor Hawkins, într-un azil de bătrâni din Kins Mountain, Kentucky.

Alături de cele două s-au aflat și fiica lui MaeDell Hawkins – Frances Snow, nepoata ei – Gracie Snow Howell, strănepoata ei – Jacqueline Ledford și stră-strănepoata ei – Jaisline Wilson. Gracie Snow Howell a fost cea care a publicat fotografia pe contul ei de Facebook.

„Șase generații în viață. MaeDell, Frances, Gracie, Jacqueline, Jaisline și Zhavia”, a scris ea.

Într-un interviu acordat Fox News, pe 6 martie, Howell a povestit că nu au intenționat să facă o „întâlnire a fetelor” în cadrul acelei vizite, ci pur și simplu așa s-a întâmplat.

S-a căsătorit la vârsta de 16 ani

MaeDell Hawkins s-a născut și a fost crescută în Kentucky. Aceasta a preluat responsabilitățile casnice foarte devreme, în 1940, atunci când s-a căsătorit cu primul ei soț, pe nume Bill Taylor.

„Avea 16 ani când s-a căsătorit cu el. El avea 50. E o diferență foarte mare. El deja avea 10 copii. Soția lui a murit în timp ce năștea gemeni acasă. El lucra la calea ferată. A trebuit să se întoarcă la muncă. Avea nevoie de cineva care să aibă grijă de copii”, a povestit nepoata femeii, Gracie Snow Howell.

Așa că MaeDell Hawkins, la doar 16 ani, și-a intrat în rolul de mamă vitregă, după care a născut, la rândul ei, 13 copii. Femeia are 106 nepoți, 222 de strănepoți, 234 de stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți. Așadar, MaeDell Taylor Hawkins are nu mai puțin de 623 de descendenți direcți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024