Prima pagină » Titlurile zilei » Aceasta este vila unuia dintre cei mai bine plătiți medici din Iași! O împarte cu fosta nevastă: „Locuiesc cu actuala mea soție, dar în vilă locuiește și fosta, e mai complicat” – FOTO

Aceasta este vila unuia dintre cei mai bine plătiți medici din Iași! O împarte cu fosta nevastă: „Locuiesc cu actuala mea soție, dar în vilă locuiește și fosta, e mai complicat” – FOTO

Conf. dr. Anton Knieling, cadru didactic în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” și medic primar la Institutul de Medicină Legală din Iași, este unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași și locuiește cu actuala sa soție într-o vilă impunătoare din localitatea Breazu, comuna Rediu, județul Iași

Medicul împarte vila cu fosta sa soție, Laura Knieling, care este medic la Institutul de Medicină Legală din Iași și lucrează la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”. După divorț, conf. dr. Anton Knieling și-a refăcut viața, actuala sa soție fiind cadru didactic în învățământul primar.

Con. dr. Anton Knieling este unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași! UMF-istul deține o vilă în localitatea Breazu

Conf. dr. Anton Knieling este plătit regește. UMF-istul a încasat, în anul 2022, salarii în valoare de 315.431 de lei, adică aproape 70 de mii de euro. Acesta deține un imobil de 102 metri pătrați în localitatea Breazu, comuna Rediu, județul Iași. Deși încasează lunar aproape 6 mii de euro, vila conf. dr. Anton Knieling pare destul de prost întreținută, gardul fiind căzut, iar prin curte fiind depozitate, la nimereală, diverse obiecte. De altfel, și medicul a recunoscut că vrea să investească în locuința sa, dorind să construiască un gard nou.

„În momentul de față, nu am de gând să fac nicio renovare, singurul lucru la care vreau să aduc modificări este gardul, pentru că este din lemn putregăit și aș vrea să fac unul nou, din tablă. Locuiesc cu actuala mea soție, dar în vilă locuiește și fosta soție, e mai complicat”, a declarat conf. dr. Anton Knieling.

Conform celei mai recente declarații de avere, conf. dr. Anton Knieling deține, în Breazu, un teren de 274 de metri pătraţi. În anul 2022, Anton Knieling a moştenit 50 la sută dintr-un apartament de 40 de metri pătrați. Imobilul este situat pe raza municipiului Iași. În ceea ce privește bunurile mobile, conf. dr. Anton Knieling deține două autoturisme Dacia Duster, unul fabricat în 2017, iar celălalt în 2022.

În anul 2022, conf. dr. Anton Knieling a încasat salarii în valoare de 315.431 de lei

Conf. dr. Anton Knieling este unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași. În data de 14 iunie 2023, Anton Knieling şi-a făcut publică declarația de avere, de unde rezultă că în 2022 a obținut suma de 315.431 de lei, venituri din salarii. Medicul a încasat acești bani pentru activitatea desfășurată la UMF Iași și Institutul de Medicină Legală, pentru că a fost membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Psihiatrie „Socola”, dar și pentru seminarul pe care îl desfășoară în cadrul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Conf. dr. Anton Knieling a câştigat pentru activitatea didactică desfăşurată, în anul 2022, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, un salariu de 127.115 lei. Anton Knieling este cadru didactic asociat al Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, fiind titularul activităților de seminar din cadrul disciplinei de Medicină Legală.

Această activitate i-a adus, anul trecut, în cont, suma de 3.460 de lei. Pentru conf. dr. Anton Knieling, cea mai importată sursă de venit este Institutul de Medicină Legală, de unde pentru activitatea de medic primar a încasat, în 2022, un salariu de 183.672 de lei. Sursele de venit nu se opresc aici, acesta deține și funcția de membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Psihiatrie „Socola”, pentru care anul trecut a încasat un salariu de 1.184 de lei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Si mai vreti mariri de salarii, gărzi etc!! Nesimtitilor! 30 000 pe luna oare ii ajunge? Ce face de banii ăștia?

  • 🐸 30.000 lei ? Ăsta e salar !?! În SUA un medic care predă la HARVARD câștigă peste 700.000 euro/ lună

    INGERII ÎN ALB SUNT PROST PLĂTIȚI IN IAȘI !!!😭

    30.000 lei net/ lună e prea puțin pentru cineva care a invățat 6 ani de zile intr-o facultate la zi, chiar și la fără frecvență!

    Repet, un medic in SUA sau in Anglia, Germania poate câștiga și 700.000 euro net pe lună !!!

    Soluția?
    Medicii trebuie să iasă imediat în stradă
    ( grevă totală) pentru alinierea salariilor ca in WESTUL EUROPEI !
    7.000 euro net/ lună cât câștigă un medic în România e doar 1% din cât câștigă un medic care lucrează intr-un spital din Anglia/ SUA și care mai predă și la Oxford / Harvard.
    Medicii trebuie să ceară mărirea salariilor altfel ei vor pleca in țările civilizate.
    Cu 7.000 euro net pe lună nu se poate trăi decent în ROMÂNIA.

  • Reportaj de KKT mare.
    Ce vrea sa demonstreze?
    De ce nu spuneti de UAT Iasi?

  • Uite ce salarii mari au astia si tot mai vor. Chiar nu aveti deloc rusine ?

  • Gata, s-a activat furia proletara

  • 🌈 Marilena și Alina

    Cunosc medici in FRANȚA care au salar de 800.000 euro pe lună. Claude Gubler – medicul fostului președinte a lui Mitterrand. Francois Mitterrand !
    In medicina din România, salariile chiar sunt extrem de mici. Bine, tipul( medicul) trăiește din drepturile de autor: a scris o carte despre președintele francez Francois Mitterrand ;))

  • Acest kakat de doctor are 1,95m si 200 kg. Este cat un 🐖!!! Si obositul asta sta intr-un duplex vai mama lui!!! Este cel mai recalcitrant vecin din zona, se cearta cu toti!!! Are 2 Dacia Duster si niaptea merge la fosta sotie care locuieste la parter si îi dă limbi la fofoloanca!

  • sa va smotocesc!

  • 7000 euro e mult ? Ha,ha,ha….in ziua de azi un meseriaș bun castigă și 10.000 euro la lună. I.T -istii castigă in Iași și 80.000 euro lunar…net, adică în mâna stangă că dreapta e plină de „bătături” !!!

    Medicii buni trebuie să câstige net pe lună: minim 100.000 euro.
    Abia de aici mai vorbim de performanță.
    Cat timp un zidar câștigă mai mult decât un medic chirurg…să nu mai comentați că medicii dorm când sunt de gardă sau că la 10:00 a.m. ei pleacă din spital la cabinetul privat sau la o bere.

    Minim salar de 100.000 euro la toți medicii …și mai vorbim de performanțe ! Până atunci mai mergeți la biserică, poate mai face popa o minune și vă ferește de malpraxis 🥰

  • Cum naiba la parter e fosta si la etaj actuala. Sigur fac GANG-BANG 🤣🤣🤣

  • IES ASISTENTII IN STRADA SI LE MARESC SALARIILE LA MEDICI ! CATI MEDICI ATI VAZUT IESITI IN STRADA ?STITI CE SALA ARE UN ASISTENT CU GARZI , CU SAMBETE SI DUMINICI LUCRATE PE SECTIA DE GASTRO IN CARE SE LUCREAZA CU PACIENTI CU SEVRAJE ALCOOLICE, SECRETII ,SCAUNE …VIRUSURI .. ??? VA SPUN EU 4000 LEI GRADATIA 5 !

  • Bai, ăștia care face mișto de salariul mare a unui medic! Voi ați făcut o facultate la viața voastră? Nu? De asta este voi săraki și plini de nevoi. Ciocu’ mic😋

    P.S: Voi este negru ca cărbunele de ciudă.

  • o plosnita marca UMF, de acolo iese tot rahatul

  • Care e doctor bun și știe meserie face bani . Care e doctor de carton lumea îl evită și nici bani multi nu face.

  • 🌏 Medicul e Dumnezeu pe pămànt ! EL dă viața și durata vieții.

    Da, nu e blasfemie ! În ceruri e un singur D-zeu dar pe pământ sunt mai mulți dumnezei: ăștia sunt MEDICII !

    Nu vă convine? Faceți și voi o a doua facultate( UMF) la 45 ani și o să deveniți DUMNEZEI cu un salariu de minim 7000 euro net / lună.

    Sunt medici ( de familie) în Iasi care au decontat pe luna Martie și 20.000 euro net de la Casa dr Asigurări. Și asta doar din consultații. Oamenii ăia muncesc și 14 ore pe zi/ noapte aproape non stop, nu sta niciun medic degeaba.
    Cunosc medici de familie care sunt stresați din cauza pacienților. Voi credeți că e ușor să consulți sute de oameni într-o zi ?!?

  • Aia e casa cu etaj, nu vila. O fi tot una pentru ziaristul care locuiește în aceeași casă cu părinții.
    Iar pentru un salariu așa de mare, casa aia e cam nașpa. Situata pe coclauri, cu noroiul care pornește din fața porții, cu macanit de rate și cotcodăcit de găini din vecini, cu cel mai ieftin gard, proiectata fara gust chiar de constructor (arhitectul doar a semnat și ștampilat), coșmelia nu se poate numi vila. Și nici nu cred că a costat foarte mult. Asta face altceva cu banii.

  • Tractorist si numi ie rushine!!!!

    Eu lucrez pe tractor european cu tauch screen gps etc google services … Am certificate tot si iau 17.000 lei net pt 4 ore iar in afara am lucrat pe mai multi bani… De ce va plângeti? Aaaaaaaaaaa nu va place munca!!!!!!! Asta e!!!!!!!!!!!!!

  • ♡ Miha Ella

    7000 euro net ??? ;))
    Sunt profesori in Iași care castigă mult mai mult din meditații pt bac !!!
    Bagă cate 20 elevi/ h intr-o incapere …
    Instalatorul din bloc cu mine mai are 7 apartamente…!!!
    Nevasta lui zicea ca aduce acasă peste 9.000 euro la luna…deci? Comentarii ???
    Pentru un instalator cu 8 clase, eu zic că e destul de bine. Banii se fac ușor in România numai să-ți placă să muncești.
    Dacă ești un leneș, atunci o să stai doar pe ajutorul social și o să mânânci de la cantina socială, exact ca userul @Plm care comentează aiurea pe aici. 🙂

  • Asta i o șandrama înecată in glod.
    Pe cea adevărată căutați o la Monte Carlo.

  • In Romania nu cred că mai e cineva care castigă mai puțin de 5.000 – 8.000 €uro pe lună.

  • Ba, voi sinteti timpiti ? :)) E medicina legala, spor de 100% ca vezi numai morti cine credeti voi ca mai are asa salar ?! ATI si anatomia patologica unde o asistenta cistiga mai mult decit un dr. cu vechime din alta specialitate. Doctorul munceste, ele bat pietrele prin spital.

    Cit despre neveste, Laura pleaca mai de acolo, pacat de tine !

  • O lepră umf ista, fără rezidențiat, ajuns numai pe pile intr-o funcție extrem de bine plătită.

  • Voi nu mai aveti subiecte? Pentru 7000 euro pe luna faceti atata tam-tam? Pai asta e un salar mic chiar raportat la Romania, unde sunt o multime care fac de cel putin 10 ori mai mult de atat, chiar in institutii de stat. Si ce va priveste ca sta cu fosta nevasta? Chiar credeti ca intereseaza pe cineva?

  • Domnul medic Anton e mana in mana cu Rutiera. Daca sunteti baut la volan si ajungeti la INL la dom’ Anton…. 500€ si sangele e sange. Alcool nu mai e!!!

  • 3threesome

  • Ce fata de carmol are in pozele 3&5… 🍻

  • Ion de la Brad, lucrător in confecții textile

    Casa arată urâtă, neângrijită și murdară, mai ales că acolo locuiesc 2 femei ! Ce dracu fac ele toată ziua? Râde lumea de voi prin sat…

    Nevestele se uită pe Fashion TV 4K?🤣😅

    Fetelor( msg pt cele 2 neveste cucuiete), cocketelor, una pune mâna pe mătură iar alta pe bidinea și ușchea la treabă …că se răschește „villa” pe voi. 🙃

    🪳P.S: dacă așa e acasă, nici nu mă gândesc cât de curat e la cabinet sau pe unde mai operează🪲

  • Ileana lu Costel

    Costel al meu faci 1.00.000 ieuro pi zî numai din vizualizări năcăjîților

  • De fapt ăsta este cel mai sărac din Rediu !, cînele meu o duce mai bine , are jakuzzi , bonă și bodygard iar hrane îi vine cu drona

  • Vă e vouă ciudă că ăsta ține două femei întro casă !, ai de mama voastră de oftigoși cu puța mică

  • Ăsta bărbat !, vreau numărul lui de telefon că vin și eu la mansardă

  • @Plm ✠

    Nu toata lumea are veniturile tale (magistratura) si nici gusturile tale. Sper ca esti constient de asta.

  • Irina carmolina

    Păi na , eu pentru 6.000 de euro salariul lui vin și eu și stau în poiată

  • Sunt bani obținuți ilegal ? Ce scop are articolul ? Sunt medici care câștigă dublu, nu dau nume dar sunt și nu-s puțini. Cei care comentează au tăiat vreodată un cadavru ca să-i umble prin borhaie și să găsească o cauză a decesului ? Gândiți-vă că acest medic face 4 necropsii pe săptămână iar medicina legală nu este numai medicina pe cadavru, sunt mai multe obiective dar nu are rost să le precizez. Un medic legist trebuie să știe cardiologie, chirurgie, neurologie, ortopedie etc etc Cei care vor să câștige la vel n-au decât să facă medicina, rezidențiat in specialitatea medicina legală să dea peste 100 de examene, să scrie câte 4 lucrări științifice pe an, să meargă la cel puțin 2 congrese internaționale pe an să țină ore la studenții de la UMF. Voi credeți că un medic legist precum A Knieling ia salariul precum labagii din politică ? Politicienii câștigă de 4 ori mai mult puțini din ei chiar în cel mai arogant și mai nesimțit mod cu putință, niște că cați cu ochi care și-au dat bacul la 30 de ani și au făcut facultăți la X și O precum spirtu haret !

  • Pt păcăliciul 🐷G.P. aprilie 6, 2024 la 11:26 pm

    „…au făcut facultăți la X și O precum spirtu haret !” 🤣😅😅🤣🤣🤣🤣

    Râde ciob de oală spartă ! Băi…la UMF iași e x si zero.
    Da, ai auzit bine: viitorii medici nici nu mai vin pe la cursuri, raspunsurile la TESTELE GRILĂ (X & ZERO) circulă printre ei. Recent au facut grevă că ar trebui să nu mai invețe medicină din manualele adevărate ci de pe …facebook și youtube😅🤣

    UMF iași trebuie urgent să bage examene scrise, nu X si Zero cum e acum… că ne umplu ăștia de boli și nozocomiale. Studenții de la FEAA, Drept,Psihologie,etc dau examene scrise…doar studenții de la UMF IASI și SPIRU HARET dau examene grilă X și O (Zero) !!!

    Repetă după mine:
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !
    Examene grilă icX și Zero…doar la UMF & Spiru mai găsești !

  • Ziarul ăsta ar trebui dat în judecată pentru complicitate la instigare la infracțiuni penale. E ca și cum i-a pus pe casă țintă pentru hoți sau jaf.
    Un mare shit de ziar, in care Șoșoaca sau Semeon hAuritul își varsă lăturile de 2-3 ori pe zi. E un fel de WeCe Cu SOS hAURit maro.

  • Anton str Toporasilor Breazu

    Nea Antoane te-ai facut de bafta…. Cat despre cele 2 femei saracele sunt exploatate de ghiaur:
    LAURA – fosta face videochat si contribuie la utilitati…..
    CAMELIA – profa de mate face pregatire ca sa-i poata cumpara medicamente de prostata ghiujului!!!!

  • Pt prostul care mi-a răspuns: Knieling a făcut facultate ca lumea în vremea aceea nu era citește grila ca pt voi, loazelor cu pretenții de mari oameni de știință

  • Scoala Ion Rămurea

    Anton care toarna-n c u r beton… bai dom’ doctor….casa in care viețuiesti e un duplex. Ai dat o caruta de bani si ai imbogatit un jmeker. Ai un perete comun si nu faci altceva decat sa auzi beșinile vecinului. Da tu esti obisnuit cu asa ceva…la parter se bășește Laura, la etaj te caci tu cu Cami… cred ca la porci in coteț e mai suportabil mirosul….

  • Iesean scârbit

    Ce vrea ă comunice jurnalistul imbecil prin acest articol ? Articolul este o bârfă fetidă precum creierul așa zisului jurnalist ! Textul acesta scris de un semi analfabet agramat este o știre ?

  • Da da nouă ne plashi bîrfa , băscălia și măscăreala !, mai ales în weekend !, mai rîdem și noi uni de alții ! ,nu fii așa chetros

  • Se întâlnesc amândouă când fac curat ,

  • 💋 Mirela, Pașcani

    Cu ceva timp in urmă era prezentate ANL-urile primite moka de medicii rezidenți din Iași. Tot așa era mizerie și vopsea juchită pe ușile de la apartamente medicilor .

    Să scrii urât pe rèțetele medicale ( exact ca un copil cu nevoi speciale) și să stai în mizerie… e o condiție ca să ajungi medic sau se deprinde pe parcursul studiilor făcute la facultatea X și O ( UMF Iași) ? Întreb pt un prieten…

    P.S: De ce medicii din Spania sunt curați, iar acasă e totul impecabil? Oare e vorba de educație? 7 ani de acasă? Wtf?!?

  • Jokerul vesel 🥳

    Mireluța da di uni știi fa cum e în casă la toți medicii din Spania ? Di undi știi fa ca ăia au chiloții mai curați ? Ai cîntat mult pe acolo
    Cucuru cu cuuu ?

  • 💋Mirela,Pașcani

    Pt joker
    Am 65 ani. Din care aprox 23 de ani i-am petrecut in Spania.

    Am lucrat legal( contract de muncă) ca și menajeră doar la familii de medici. O casă nu am văzut așa murdară . Efectiv stergeam praful și duceam haine,perdele,etc la curațat. În rest medicii spanioli aveau casele super curate. Cum spuneam: 7 ani de acasă !
    Să ai o zi bună,

  • pentru @🐸 30.000 lei ? Ăsta e salar !?! În SUA un medic care predă la HARVARD câștigă peste 700.000 euro/ lună

    Sa plece din tara. Nu ii tine nimeni fortati pe scaune!
    Vor bani mai multi? La munca in strainatate sa ii primeasca!!! Ha ha ha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`