Prima pagină » Actualitate » Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!

Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!

12 sept. 2024, 08:24,
în Actualitate

Creatorul de modă a spus care este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024. Puțină lume știe că actorul a fost manechinul lui Botezatu și că între cei doi este o strânsă legătură.

Adrian Nartea și amicul său, Cosmin Vîjeu, au plecat în aventura vieții lor, la Asia Express. Fostul model și actorul fac o echipă pe cinste în emisiunea de la Antena 1, unde luptă să ajungă cât mai departe.

Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024!

Vedeta serialului „Vlad”, Adrian Nartea, a acceptat provocarea vieții sale, alături de amicul lui, Cosmin Vîjeu, și au participat la Asia Express 2024. Toți cei apropiați le sunt alături de acasă, în drumul lor spre premiul cel mare. Unul dintre cei mai mari susținători ai lui Adrian Nartea este Cătălin Botezatu.

Puțini sunt cei care-și amintesc începuturile lui Nartea în showbiz-ul de la noi. Vedeta serialului „Vlad” are o legătură strânsă cu creatorul de modă. În urmă cu mulți ani, actorul a fost manechinul lui Bote! Adrian Nartea și-a început drumul în carieră și-n showbiz-ul de la noi, sub îndrumarea lui Cătălin Botezatu, pe vremea când era model în echipa condusă de acesta.

Acum, Botezatu îi ține pumnii amicului său și îi urează toate cele bune, în timpul show-ului. Designer-ul spune că Nartea are șanse mari să fie numărul 1 la Asia Express, pentru că este un bărbat ambițios.

„Mă uit la televizor și îi țin pumnii. El s-a detașat încă de la început de pluton, e ambițios, puternic, are șanse să fie numărul 1. Nartea, te vreau câștigător sau măcar pe podium! Îți doresc mult succes! Asia Express este un format pe care îl urmăresc cu sufletul la gură, e foarte bine structurat, conceput, de dirijorul principal, Mona Segall. De la an la an, câștigă tot mai mult public, deja e lider de audiență”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa Adrian Nartea

Adrian a practicat voleiul și snowboard-ul, în perioada 1996-2004. Iubind sportul, a ales o facultate de profil. Prin urmare, absolvit Faculatatea de Educație Fizică și Sport din Brașov.

„Am vrut să dau la UNATC, nu am mai putut, ar fi fost a patra facultate pe care o începeam. Am început trei, am terminat una. Am început Educație Fizică și Sport la Brașov, facultate pe care am și terminat-o. La bază sunt profesor de Educație fizică și Sport. În paralel, am făcut doi ani de Psihopedagogie, am lăsat-o baltă, după care am venit la București, am început să lucrez și în paralel am făcut Dreptul, pe care l-am lăsat baltă”, a declarat Adrian Nartea.

Cătălin Botezatu îl consideră un adevărat exemplu, având numai cuvinte de laudă la adresa lui. Creatorul de modă spune că Adrian Nartea și-a început cariera ca model, apoi a ajuns tot mai departe. A devenit actor, iar succesul pe micile ecrane i-a surâs imediat.

„Adrian este un exemplu în tot ceea ce face! Și-a început cariera și drumul ca model, mă face să mă simt mândru că băieți și fete cu care am colaborat au ajuns departe, actori sau oameni de afaceri. Adrian Nartea este un luptător, un om cu o moralitate extraordinară, un familist, care a urcat pas cu pas treptele sociale. După ce a depășit faza de modelling, a ajuns să joace în filme, datorită talentului său”, a mai zis creatorul de modă care s pus care este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *