Prima pagină » Culinar » Retete de Pasti » Aceasta este probabil cea mai buna marinata pentru friptura de miel. Secretul culinar al Pastelui
Aceasta este probabil cea mai buna marinata pentru friptura de miel. Secretul culinar al Pastelui

Aceasta este probabil cea mai buna marinata pentru friptura de miel. Secretul culinar al Pastelui

05 apr. 2018, 11:53,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:21749;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Masa traditionala de Paste trebuie sa contina si friptura de miel. Insa, pentru o friptura de frageda si gustoasa este nevoie de mai mult decat o bucata de carne. Ai nevoie de o marinada sau bait care sa-i imbogateasca aroma. Aceasta este probabil cea mai buna marinata pentru friptura de miel. Secretul culinar al Pastelui

Iata cum se prepara o marinada pentru carnea de miel:

Ingrediente:

  • vin alb
  • ulei de masline
  • usturoi (de preferat verde)
  • menta
  • cimbru

Citeste si Video – Miel pe masa de Paste – Costita de miel in crusta de usturoi

  • un pic de busuioc
  • foi de dafn
  • piper
  • boia dulce
  • sare

Citeste si Cum faci cea mai buna marinada pentru friptura de Paste. Secretul detinut de marii bucatari

Mod de preparare:

Tocati usturoiul verde, menta si busuiocul si puneti-le intr-un bol. Adaugati vinul si omogeniati bine. Adaugati si celelalte ingrediente, lasand la urma sarea si piperul. Pregatirea carnii de miel pentru friptura
Cantitatea de marinada trebuie sa fie suficienta pentru a acoperi bine carnea. Asezati bucatile de carne intr-un vas intins – cele yena sunt foarte bune), apoi turnati baitul. Acoperiti vasul cu capacul sau – daca este prevazut cu unul, o folie de plastic sau de aluminiu si lasati-l la frigider.

Citeste si Reteta bunicilor – Cum prepari ciorba de miel

Ideal este sa o lasati o zi inainte de a o gati la cuptor, si din cand in cand sa o mai invartiti pentru a va asigura ca marinada o patrunde pe toate partile. Daca nu aveti timp, lasati carnea la marinat macar 2-3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`