Prima pagină » Titlurile zilei » Această domnișoară din Iași a mers la Poliție să declare un accident minor pe care l-a provocat. Polițiștii au rămas cu gura căscată când au văzut-o cum arată și i-au făcut o propunere de nerefuzat!
Această domnișoară din Iași a mers la Poliție să declare un accident minor pe care l-a provocat. Polițiștii au rămas cu gura căscată când au văzut-o cum arată și i-au făcut o propunere de nerefuzat!

Această domnișoară din Iași a mers la Poliție să declare un accident minor pe care l-a provocat. Polițiștii au rămas cu gura căscată când au văzut-o cum arată și i-au făcut o propunere de nerefuzat!

24 nov. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

O tânără de 24 de ani a dat de greu după ce a provocat un accident minor. Femeia se afla la volan când a acroșat un autoturism care circula regulamentar. După ce a intrat în coliziune, și-a continuat drumul. Ulterior, șoferul mașinii pe care a avariat-o a mers la Poliție să declare că a fost implicat într-un accident rutier. La scurt timp, la Poliție a ajuns și tânăra vinovată, care a venit, la rândul ei, să povestească ce s-a întâmplat

O tânără din Iași ar putea avea mari probleme cu legea, după ce a mers la Poliție să declare un accident. Raluca Elena are 24 de ani și este de loc din comuna ieșeană Deleni. Zilele trecute se afla la volanul unui autoturism, iar, din cauze încă neelucidate, a pierdut controlul volanului și a acroșat un autoturism care circula regulamentar. După impact, tânăra și-a continuat deplasarea. Nu același lucru a făcut șoferul care s-a ales cu mașina avariată. El a mers la Poliție și a declarat că a fost implicat într-un accident. La scurt timp, însă, și tânăra care a provocat accidentul a ajuns în fața polițiștilor. Oamenii legii au rămas cu gura căscată când au văzut-o cum arată și în ce stare este și au înțeles imediat ce s-a întâmplat. Înainte să urce la volan, Raluca Elena a consumat o cantitate destul de mare de alcool.

Dosar penal pe numele tinerei care a urcat băută la volan

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pe numele tinerei.

„În seara de 22 noiembrie 2021, agenții din cadrul Poliției Orașului Hârlău au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282, în comuna Deleni, ar fi fost acroșat de un alt vehicul. Ulterior, la sediul Poliției s-a prezentat o tânără de 24 de ani, care ar fi condus autoturismul ce ar fi fost implicat în tamponare. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest.

În urma testării tânărului, rezultatul a fost negativ, dar, în urma testării tinerei, a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost dusă la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Controale ample, desfășurate de polițiști în trafic

Polițiștii din Iași au desfășurat mai multe controale în tot județul. Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au acționat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și prevenirea accidentelor, în special a celor produse pe fondul nerespectării legislației rutiere de către pietoni. În urma neregulilor constatate, au fost date 98 de amenzi, în valoare totală de 25.070 de lei, dintre care 48 pentru abateri săvârșite de pietoni și 50 pentru alte abateri. De asemenea, au fost retrase patru certificate de înmatriculare și au fost reținute patru permise de conducere.
De exemplu, un bărbat de 45 de ani a fost amendat deoarece a traversat bulevardul Dacia, din municipiul Iași, printr-un loc nepermis pietonilor.

„Le reamintim pietonilor să circule pe trotuare, să traverseze strada numai prin locurile special amenajate trecerii pietonilor, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu staționeze pe partea carosabilă. Totodată, le recomandăm să evite deplasarea pe partea carosabilă, iar, când circulă pe timpul nopții ori când vizibilitatea este redusă, să poarte elemente reflectorizante”, au completat reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *