Prima pagină » Radio » Actualitate » Această bătrânică și-a vizitat fiica în Germania, pentru prima dată. Bucuria de pe chipul ei este neprețuită

Această bătrânică și-a vizitat fiica în Germania, pentru prima dată. Bucuria de pe chipul ei este neprețuită

31 oct. 2022, 14:06,
BZI.ro, în Radio

Imaginile cu această bătrânică din România, care și-a vizitat pentru prima dată fiica în Germania, au emoționat tot internetul. Bucuria și seninătatea nu au cum să te lase indiferent, deoarece este vorba de un vis devenit realitate pentru bunica Aurica. Călătoria cu avionul, o premieră pentru respectiva bătrânică, dar și momentul revederii cu fiica ei sunt copleșitoare.

Povestea acestei femei în vârstă, bunica Aurica, a emoționat o țară întreagă. Cele două clipuri video postate de fiica ei au devenit virale pe TikTok, acolo unde internauții i-au transmis cele mai frumoase mesaje vârstnicei. Este vorba despre o femeie care a mers pentru prima dată, în Germania, la fiica ei. Întâlnirea, deosebit de emoționantă, a fost una de vis.

Această bătrânică și-a vizitat fiica în Germania

O bunicuță din România a mers, pentru prima dată, în vizită la fata ei în Germania. Femeia a fost filmată și la urcarea în avion, dar și în timp ce se plimba pe o stradă dintr-un oraș, din Germania. Reacția ei a fost de uimire, deoarece nici nu mai călătorise cu avionul, dar nici nu văzuse în viața ei asemenea peisaje. Cele două clipuri cu bunicuța au devenit virale pe TikTok, primind foarte multe reacții pozitive din partea internauților.

 

@brogran #foreveryoung #firstflight #mygrandma #bunica #primulzbor #80ani #80yearsold #fy #fyromania🇹🇩 ♬ Forever Young – UNDRESSD

Pe chipul femeii se pot vedea clar atât uimirea, cât și bucuria de a vedea unde trăiește fiica ei. Respectivele imagini dar și povestea în sine au bucurat o mulțime de români, care au ales să-i transmită cele mai frumoase urări. Astfeș, pe mulți i-a dus gândul la bunicii ori părinții lor, care sunt sau nu mai sunt în viață.

Nu în ultimul rând, se poate observa că bunica Aurica a zburat, pentru prima dată, cu avionul. Imaginile au emoționat tot internetul, căci bătrâna pare tare împlinită de primul zbor. Iar gestul ei de dinainte de îmbarcare este neprețuit: mai întâi și-a făcut o cruce, după care a rostit o rugăciune. Cel mai probabil, nepotul ei a filmat-o și le-a arătat tuturor câtă bucurie încape într-o singură persoană.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

Urmăritorii de pe TikTok au dat zeci de mii de like-uri la cele două clipuri video, dar și sute de comentarii savuroase. Bunătatea și entuziasmul bătrânei i-au cucerit pe toți internauții. Mulți s-au gândit instant la bunicii lor pe care i-au pierdut sau nu i-au mai văzut de multă vreme, iar asta i-a emoționat și mai tare.

 

@brogran #grandma #bunica #viral #80yearsold #smile #happines #fericire #zambete #fy #fyromania ♬ feeling – Official Sound Studio

„Am plâns, privirea din avion era a bunicii materne.”
„Eu nu știu, dar mereu când văd o asemenea bătrânică îmi vine să plâng, parcă o văd pe bunica mea.”
„Când vor dispărea ei, va dispărea și onestitatea, iertarea, bunătatea și… credința! Sănătate multă bătrânilor noștri!”
„Draga de ea, am plâns gândindu-mă la mama pe care n-o mai am… Sănătate!”
„Această bunică a dat atâta iubire cândva acestor nepoți… acum strânge roadele dragostei. Să trăiți cu sănătate…”
„Bunul Dumnezeu să îi dea sănătate, câtă fericire se vede pe chipul dânsei.”
„Ce ochi duioși are și plini de bunătate!”
„Imaginea bunătății și bunului simț. Ăștia sunt bunicii noștri!”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *