Prima pagină » Sport » Accidentare oribilă pentru Florin Andone, în meciul lui Galatasaray cu Rizespor! Anul 2020 pare încheiat pentru fotbalistul român
Accidentare oribilă pentru Florin Andone, în meciul lui Galatasaray cu Rizespor! Anul 2020 pare încheiat pentru fotbalistul român

Accidentare oribilă pentru Florin Andone, în meciul lui Galatasaray cu Rizespor! Anul 2020 pare încheiat pentru fotbalistul român

16 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Florin Andone s-a accidentat din nou la genunchiul drept, în meciul lui Galatasaray și riscă să nu mai joace în acest an. Florin Andone ar fi suferit o ruptură de ligament încrucișat, și se estimează că se va întoarce în luna februarie a anului 2021.

Florin Andone s-a accidentat din nou la genunchiul drept, după ce a fost ținut departe de gazon mai bine de trei luni, între noiembrie și ianuarie, pentru o accidentare la același picior.
Atacantul român a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Ahmet Yilmaz Calik, și a rezistat până în minutul 72. Portarul advers, Tarik Cetin, a căzut pe piciorul acestuia, iar imaginile vorbesc de la sine.
Din informațiile „culese” de site-ul de specialitate Transfermarkt, Andone ar fi suferit o ruptură de ligament încrucișat, și se estimează că se va întoarce în luna februarie a anului 2021.

Florin Andone se va întoarce de la Galatasaray, la Brighton

Se poate spune aproape sigur că meciul cu Rizespor, pierdut de Galatasaray cu 2-0, a fost ultimul pentru Bogdan Andone la echipa lui Fatih Terim. Turcii au decis să nu îl cumpere, iar Andone se va întoarce la Brighton, formație cu care mai are contract până în 2023.
Florin Andone a fost mai mult accidentat în perioada petrecută la Galatasaray. Atacantul a jucat în 11 meciuri pentru echipa sa, reușind să marcheze de trei ori.
3,2 milioane de euro este cota de piață a lui Andone pe Transfermarkt.

Mirel Rădoi are de unde alege! Alex Maxim a marcat pentru Gaziantep

Fotbalul din prima ligă a Turciei a fost reluat în acest weekend, iar Alexandru Maxim a continuat forma bună arătată la Gaziantep înainte de suspendarea competiției.
Mijlocașul ofensiv a deschis scorul pentru formația antrenată de Marius Șumudică în minutul 25 al meciului cu Ankaragucu. Alex Maxim și-a adus formația în avantaj după executarea unei lovituri de la 11 metri și a ajuns la trei goluri marcate în cele opt meciuri disputate la Gaziantep.
Scorul final a fost 1-1, după ce oaspeții au egalat în repriza a doua.

Nicolae Stanciu a pasat decisiv la singurul gol al meciului

Nicolae Stanciu, o altă variantă a lui Mirel Rădoi pentru meciul decisiv cu Islanda din toamnă, se află într-o formă de grație după reluarea fotbalului din Cehia.
Duminică, internaționalul român a pasat decisiv la unicul gol al Slaviei Praga din meciul cu Zlin, marcat de Lukas Masopust.
În cele șase meciuri jucate de Slavia după reluarea primei ligi a Cehiei, Nicolae Stanciu a reușit să marcheze două goluri și să ofere patru pase decisive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *