Prima pagină » Local » Accident violent în localitatea Dumbrava din județul Iași. Două autoturisme s-au izbit și o persoană a fost rănită

Accident violent în localitatea Dumbrava din județul Iași. Două autoturisme s-au izbit și o persoană a fost rănită

24 oct. 2024, 07:37, 1 ,
Redacția BZI în Local

În această dimineață, în satul Dumbrava, comuna Ciurea, s-a produs un accident rutier între un autoturism și o dubă. În urma coliziunii o persoană a fost rănită. Victimă a suferit răni ușoare.

Nu se cunoaște cauza producerii accidentului rutier.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și intervenție, dotată cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor, precum și o ambulanță de prim ajutor calificat.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul în zonă este îngreunat, circulându-se doar pe o singură bandă.

O persoană a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare după ce a fost evaluată medical la fața locului.

„Intervenție pentru asigurarea măsurilor specifice, la un accident rutier produs între două autovehicule (autoturism și dubă ) în satul Dumbrava, comuna Ciurea. Nu sunt persoane încarcerate. Este anunțată o singură victimă, conștientă. Se deplasează o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și o ambulanță de prim ajutor calificat. În urma evaluării medicale la fața locului o victimă a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`