Prima pagină » National » Accident violent în Bucureşti. O motocicletă cuprinsă de flăcări a explodat, iar tânărul a murit
Accident violent în Bucureşti. O motocicletă cuprinsă de flăcări a explodat, iar tânărul a murit

Accident violent în Bucureşti. O motocicletă cuprinsă de flăcări a explodat, iar tânărul a murit

06 sept. 2020, 12:47,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Accident rutier violent în Capitala României. În urma unei coliziuni puternice între o motocicletă și un autoturism a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Impactul a fost atât de violent, încât motocicletă a luat fost cuprinsă de flăcări şi a explodat.

UPDATE: Din nefericire, tânărul în vârstă de doar 27 de ani a decedat la spital.

Accident rutier în București. Un tânăr motociclist, readus la viață ca prin minune

Tânărul, conducătorul motocicletei, în vârstă de 27 de ani,  nu mai avea semne vitale la sosirea cadrelor medicale de pe ambulanţă, după producerea gravului accident rutier. După minute bune de resuscitare și eforturi supraomenești salvatorii l-au readus la viaţă ca prin minune.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Progresului din Sectorul Cinci. Un moment de neatenţie al unei conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, ar fi putut fi fatal pentru tânărul motociclist, care a fost găsit fără puls de către medici.

Potrivit martorilor, șoferița a ieşit din parcarea unui centru comercial fără să acorde prioritate de trecere motociclistului, care nu a mai avut cum să evite impactul puternic.

Tânărul de 27 de ani a scapat cu viaţă, având un noroc chior. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator. După ce l-au resuscitat zeci de minute în șir, medicii au reuşit să îl stabilizeze. Mai apoi a fost transportat la Spitalul Univeristar din Bucureşti.

Martorii au rămas stupefiați de violenţa accidentului şi susțin că la scurt timp după impact, motocicletă a fost cuprinsă de flăcări.

Şoferiţa de 24 de ani nu se afla cu nimeni în maşină şi a scăpat nevătămată. Însă era în stare de şoc şi a primit îngrijiri medicale. Pe numele acesteia s-a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Accident rutier grav! Două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR

Noapte teribilă pe şoselele din România. O femeie alături de copilul ei au fost pur şi simplu decapitaţi după ce au intrat cu maşina într-un TIR. Conform informaţiilor de ultimă oră, cei doi nu au avut nicio şansă la viaţă.

În cursul nopţii trecute, două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR. Conform informaţiilor de la faţa locului, accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane. Şoferul unui camion cu numere de Suceava ar fi încercat să întoarcă pentru că ar fi greşit drumul, moment în care un autoturism a intrat sub remorca acestuia. Impactul a fost unul deosebit de puternic.

Accidentul s-a produs pe autostra A1 Bucuresti-Pitesti. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi echipaje ale poliţiei rutiere. În pofida eforturilor făcute de medici, mama şi copilul ei de 2 ani nu au mai putut fi salvaţi, decedând.

Accident rutier soldat cu decesul unei persoane, la Suceava

Accidentul rutier de pe A1 nu a fost singura tragedie din cursul nopţii trecute din România. Încă un accident rutie grav s-a produs în Suceava. Conform informaţiilor de la faţa locului, un bărbat a murit iar alte trei persoane au fost rănite.

Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, luni seara, într-un accident produs în judeţul Suceava, după ce autoturismul în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Tânărul care şi-a pierdut viaţa a fost prins sub maşină, iar manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale nu au dat rezultat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o maşină a ajuns în şanţ, intre localităţile Horodnic şi Gălăneşti, acolo intervenind pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulante SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În accident au fost implicate patru persoane, dintre care una a rămas încarcerata în maşină, iar o alta a fost prinsă sub autoturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024