Prima pagină » National » Accident tragic în Neamț! Un pieton a murit după ce a intrat prin parbrizul unui autoturism
Accident tragic în Neamț! Un pieton a murit după ce a intrat prin parbrizul unui autoturism

Accident tragic în Neamț! Un pieton a murit după ce a intrat prin parbrizul unui autoturism

02 iul. 2024, 15:40,
BZI.ro, în National

Un bărbat de 75 de ani a fost lovit de o mașină, marți, 2 iulie, și din impact a intrat prin parbriz în autoturism. Accidentul a avut loc în comuna Bălțătești, județul Neamț, scrie Mediafax.

„Cu ajutorul tărgii lopată, pompierii au extras din interiorul mașinii un bărbat de aproximativ 75 de ani (pieton). Victima cu multiple traumatisme a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital”, transmite ISU Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Galați, conducea mașina din direcția Piatra-Neamț spre Târgu-Neamț, a accidentat pietonul în vârstă de 75 de ani, din Bălțătești, care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Șoferul autocarului implicat luni într-un accident cu un TIR se află într-o generală extrem de gravă

Într-o altă ordine de idei, precizăm cum șoferul autocarului implicat luni într-un accident cu un TIR se află într-o generală extrem de gravă. El este încă instabil hemodinamic, intubat oro-traheal, având multiple leziuni complexe la nivel cerebral și la nivelul craniului, contuzii pulmonare și fracturi costale multiple.

„Pacientul în vârstă de 33 de ani se află într-o generală extrem de gravă. La momentul actual este încă instabil hemodinamic, intubat oro-traheal, având multiple leziuni complexe la nivel cerebral și la nivelul craniului, contuzii pulmonare și fracturi costale multiple. Medicii depun în continuare toate eforturile pentru a-i salva viața”, transmite Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Un autocar a ieșit în afara părții carosabile pe DN 1 pe raza localității Porumbacu de Jos, județul Sibiu.

În accident a fost implicat și un autocamion.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Șoferul autocarului a rămas încarcerat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *