Prima pagină » Actualitate » Accident teribil cu un microbuz care transporta copii: Doi morți și șapte răniți – FOTO, VIDEO

Accident teribil cu un microbuz care transporta copii: Doi morți și șapte răniți – FOTO, VIDEO

10 iun. 2021, 08:17,
BZI.ro, în Actualitate

Accident deosebit de grav în județul Dâmbovița unde un microbuz care transporta copii s-a răsturnat. Acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În localitatea Aninoasa s-a produs joi dimineață un accident grav soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor 7.

Conform celor de la Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 71 între Târgoviște și Sina, chiar în aproprierea localitații Aninoasa din județul Dâmbovița. Microbuzul care transporta mai multe persoane a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

 

Din câte se pare, două persoane au murit și incă 7 persoane sunt rănite. De altfel, traficul în zonă este blocat în totalitate. Șoferii care tranzitează zona sunt deviați pe alte străzi din localitate. Echipajele de intervenție se află la fața locului. Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor si vătămare corporală din culpă. Nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier.

Este vorba despre un microbuz care transporta elevi de la Săteni către Școală Aninoasa. Potrivit primelor informații, au decedat șoferul și reprezentantul scolii. De asemenea, cinci copii din cei 11 au fost răniți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *