Prima pagină » Actualitate » Accident rutier tras la indigo cu cel de la Bălțați, județul Iași. O persoană a decedat în urma coliziunii a trei vehicule, la Brașov

Accident rutier tras la indigo cu cel de la Bălțați, județul Iași. O persoană a decedat în urma coliziunii a trei vehicule, la Brașov

01 feb. 2022, 16:06,
BZI.ro, în Actualitate

Un autotren, o dubă și o mașină s-au ciocnit, în Bran, zona Cheile Castelului, județul Brașov. În urma accidentului rutier, o persoană a decedat, iar o alta a suferit un traumatism la coloană.

Este al doilea accident grav petrecut azi dimineață, după cel de la Bălțați, din județul Iași, care s-a soldat cu moartea a șapte persoane.

Accident rutier petrecut astăzi în Bran, identic cu cel de la Bălțați

Cel de la ISU și IPJ Brașov au informat că azi dimineaţă, 1 februarie 2022, într-un accident rutier care s-a produs în staţiunea turistică Bran, pe DN 73, în care au fost implicate un autotren, o dubă și o mașină, un bărbat a decedat şi altul a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat imediat trei echipaje SMURD, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj de stingere cu apă și spumă. În urma impactului au rezultat două victime, dintre care un bărbat în vârstă de doar 41 de ani a fost declarat decedat.

După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, cea de-a doua victimă, un tânăr de 21 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Acesta a fost lovit la coloană.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Accident rutier extrem de grav la ieșirea din localitatea Bălțați

În această dimineță, a fost carnagiu la ieșirea din localitatea Bălțați, județul Iași. Șapte persoane au murit în urma impactului deosebit de grav. Vorbim despre impactul dintre o ambulanță, un camion și un autoturism.

„Apel la 112 ne anunţă înainte de ora 7 un accident rutier cu victime multiple, implicate cu persoane din 3 autovehicule, dintre care şi o ambulantă de la SAJ Iaşi. A fost trimise iniţial 4 echipaje, s-a suplimentat apoi cu încă 3 echipaje, mai mulţi medici, paramedici şi asistenţi.

Au fost găsite iniţial 6 persoane inconştiente, s-au evaluat, s-a început resuscitarea, iar pentru unii dintre ele s-a declarat imediat decesul. A şaptea persoană, şoferul dubitei, a fost găsit şi el în stop prin traumă. S-a efectuat resuscitarea aproximativ o oră, fără răspuns. Astfel încât, bilanţul deceselor este de 7, persoane din două autovehicule la locul accidentului”, a declarat șefa UPU SMURD Iași, prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Declarație MAI: „Înțelegeți odată pentru totdeauna!”

După tragedia din această dimineață care a îndoliat 7 familii, Ministerul Afacerilor Interne a publicat un mesaj pe rețelele de socializare destinat tuturor şoferilor, în care îi îndeamnă să fie mult mai prudenți la volan, să se asigure temeinic atunci când intră într-o depășire, să fie atenți la drum și nu la telefonul mobil.
Acesta trage un semnal de alarmă asupra faptului că depășirea peste viteza legală permisă, conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise pot atrage consecinţe destul de grave.

„Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!”se arată în postarea MAI.

Accidentul parcă tras la indigo cu cel de la Bălțați ce s-a petrecut dimineață la Bran a blocat traficul pe DN 73 pe ambele sensuri de mers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *