Prima pagină » Local » Accident rutier pe splai Bahlui! Un autoturism s-a răsturnat – GALERIE FOTO, EXCLUSIV, UPDATE, VIDEO

Accident rutier pe splai Bahlui! Un autoturism s-a răsturnat – GALERIE FOTO, EXCLUSIV, UPDATE, VIDEO

10 mart. 2022, 14:18,
în Local

În aceste momente un accident rutier s-a produs în zona splai Bahlui din municipiul Iași, pe strada Sarmizegetusa. Un autoturism s-a răsturnat, iar la fața locului au ajuns poliţiştii rutieri. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului şi nici dacă există vreo persoană rănită.

Traficul din zonă se desfăşoară cu dificultate.

UPDATE: Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Șoferul Meganului, care livra mâncare la domiciliu, a fost rănit ușor, fiind transportat ulterior la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE: Primele informații arată faptul că şoferul autoturismului Renault Megan venea cu viteză şi se deplasa spre cartierul Alexandru. În acel moment şoferul autoturismului marca Ford, mașină de şcoală de şoferi, executa o manevră de parcare. Din cauza vitezei, şoferul autoturismului Renault Megane nu a mai putut evita impactul.

UPDATE: În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Ford Fiesta și un autoturism Renault Megane. Martorii spun că șoferul autoturismului marca Renault Megane ar fi venit cu viteză. Nu se cunosc cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *