Prima pagină » Local » Accident rutier pe raza localității Sculeni, comuna Victoria. Sunt implicate două autovehicule și un TIR – FOTO/VIDEO, UPDATE

Accident rutier pe raza localității Sculeni, comuna Victoria. Sunt implicate două autovehicule și un TIR – FOTO/VIDEO, UPDATE

27 mart. 2023, 18:40, 2 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe raza localității Sculeni, comuna Victoria, DN 24. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că două autovehicule și un TIR au intrat în coliziune.

UPDATE: Cele trei victime au refuzat transportul la spital. De asemenea, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță tip „B” de la SAJ Iași.

În urma accidentului rutier, au rezultat 3 victime conștiente și neîncarcerate.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Constat ca numarul accidentelor ce implica TIR-uri a crescut foarte mult in ultimul timp. Si prin Iasi am vazut ca fac intrecere care sa ajunga primul la Vama din capatul CUG depasindu-se unul pe altul mergand cu viteza pe ambele benzi.

  • Da, dar aici în poză sunt doi frați de peste Prut, Suka și cu Nahui s-au tamponat în România:))(((((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *