Prima pagină » Actualitate » Accident rutier pe DN7. Ministrul Familiei, Natalia Elena Intotero, transportată la spital pentru îngrijiri medicale -UPDATE

Accident rutier pe DN7. Ministrul Familiei, Natalia Elena Intotero, transportată la spital pentru îngrijiri medicale -UPDATE

27 aug. 2024, 15:38, 2 ,
în Actualitate

Natalia Elena Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse (PSD), a fost implicată marți, 27 august 2024, într-un accident rutier și a fost transportată la spital pentru îngrijiri, potrivit Antena 3.

UPDATE: Primele imagini de la fața locului o arată pe ministrul Familiei, Natalia Intotero, primind îngrijiri de la trecători, lângă o mașină răsturnată.

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se mai arată în comunicatul citat.

Mașina în care se afla Natalia Intotero aparține Serviciului de Pază și Protecție (SPP). Persoanele aflate în autoturismul SPP – şoferul, aghiotantul şi demnitarul – sunt bine, au transmis reprezentanții SPP pentru News.ro.

„Pentru a fi evaluată starea de sănătate a persoanei aflate pe bancheta din spate (n.r.- ministrul Natalia Intotero), s-a decis, conform procendurilior SPP, verificarea acesteia într-o unitate medicală. Toate persoanele aflate în autoturism purtau centură de siguranţă, iar maşina circula regulamentar”, a mai precizat SPP.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, rănită într-un accident rutier

Incidentul a avut loc pe DN7, în zona localității Racovița din județul Argeș, când mașina în care se afla, condusă de un ofițer SPP, a intrat în coliziune cu un alt vehicul condus de un bărbat de 32 de ani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliția Rutieră investighează în prezent circumstanțele accidentului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024