Prima pagină » National » Accident rutier pe DN 24. Două microbuze şi un autoturism au intrat în coliziune
Accident rutier pe DN 24. Două microbuze şi un autoturism au intrat în coliziune

Accident rutier pe DN 24. Două microbuze şi un autoturism au intrat în coliziune

17 aug. 2024, 20:00,
în National

Sâmbătă, pe DN 24, în apropierea localității Banca, a avut loc un accident rutier serios, în care au fost implicate două microbuze și un autoturism, având la bord 13 persoane. Incidentul a mobilizat rapid forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Potrivit ISU Vaslui, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, echipate cu apă și spumă și dotate cu module de descarcerare, pentru a interveni în cazul în care persoanele implicate ar fi rămas blocate în vehicule. În plus, au fost dislocate o ambulanță SMURD și două autosanitare de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, pentru a oferi asistență medicală de urgență.

„În accident sunt implicate trei autovehicule, două microbuze şi un autoturism, în care se aflau 13 persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite cele trei autovehicule avariate, victimele fiind autoevacuate. Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate, trei persoane necesitând prim-ajutor calificat. Dintre acestea, doar o persoană a acceptat să fie transportată la o unitate medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *