Prima pagină » Local » Accident rutier pe Calea Chișinăului. Un tramvai a izbit în plin un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident rutier pe Calea Chișinăului. Un tramvai a izbit în plin un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

22 oct. 2022, 12:38,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în municipiul Iași. Din primele informații deținute de către reporterii BZI, se pare că un tramvai a intrat în coliziune cu un autoturism.

UPDATE: Conform ultimelor informații, în accident a fost implicată și o femeie cu un copil de un an. Cei doi sunt transportați în aceste momente la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iasi.

„Echipajul de prim ajutor calificat a preluat mama și copilul de un an și îi va transporta la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iasi”, au declarat reprezentanții UPU Iași.

ȘTIRE INIȚIALĂ: La locul accidentului acționează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii evenimentului rutier, nici dacă au fost raportate victime.

„Accident rutier produs în municipiul Iaşi, Calea Chişinăului, unde un tramvai a intrat în coliziune cu un autoturism. La locul intervenţiei se deplasează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Vatmamii sunt niste criminali. De cele mai multe ori fac intentionat acest lucru ca sa se amuze. Ei nu stiu de conducere preventiva.

  • Nyky șpagă

    Iarăși analfabeții și bețivii de vatmani?

  • vatmanul onest

    Comentariul postat de #Bunom nu cred ca mai are nevoie de niciun comentariu. Omul habar n-are ce presupune implicarea intr-un accident a vatmanilor sau a soferilor de la CTP. Auzi, o fac pentru a se amuza….Probabil e unul dintre frustratii care fac slalom in trafic de pe o banda pe alta si care prefera sa stationeze pe banda a doua cu avariile in functiune decat sa faca vreo parcare laterala (asta in cazul in care este capabil s-o execute). Oamenii astia se trezesc la 3 dimineata ca sa-si faca datoria iar, daca uneori asteptati mult in statii, asta nu li se datoreaza lor ci traficului haotic din orasul nostru si la care nimeni nu ia nicio masura pentru fluidizarea lui. Hai sa incercam sa fim noi insine un exemplu si sa nu mai aruncam cu vorbe ca sa ne aflam in treaba.

  • vatmanul e de vina . ce cauta pe sina aia a domnului cu SEAT

  • Am filmat multe accidente pe linia de tramvai. Accidente care puteau fi evitate, dacă vatmanul nu considera “linia”, proprietatea lui. Vatmanii au o bucurie nebuna sa între intr-o mașina care trece liniile. Educația, bunul simt, profesionalismul, “lipsesc cu desăvârșire”, la aceste specimene. Nu s-a schimbat nimic in bine din 1990, dimpotrivă.

  • Am filmat multe reclame la puii de la Avicola, si pot sa spun ca iam.invatat si pe americanii din america de nord si din canada cum.se face reclamele. Si la restaurantul jeorjel, unde serveam friptura cu cartofi cu garnitura galben verzuie.

  • ADN grec 100%

    Tot dintr-o intamplare din asta tata a fost batut crunt. N-a contat ca era grec din Braila, n-a contat ca avea fiu regizor la tv Aeroport, a luat bataie si gata. L-au prins fara bilet si l-au batut. Ii stiu cine sunt. In veci n-o sa ia viza !!!

  • Sunteți exact ca cei care înjurau mecanicii de locomotivă , că de ce nu a oprit să lase mașina să treacă… Ce căuta acela cu mașina fără să se asigure? Un tramvai cu zeci de călători nu se oprește ușor….se vede că nu ați fost la școală…

  • Eu când spun ca în acea zona trebuie limita de viteza exact ca și pe strada Cuza Vodă voi nu ma credeți!!

  • Care este logica ? Mai mult de 80%din line este separată de traficul rutier,cu spatiu verde pe lângă…. Iar prevenția nu se aplică și la șoferi?

  • Porcii din Iași, din Brândușan, trec la sacrificiu, vine Crăciunul. Succes!

  • Faceți plângere penala fata de vatmani pentru tentativa de omor dacă aveți video. Mai nou cu asta se ocupa eroii orașului Iași din transportul în comun. Vedem ce zic organele. Faceți plângere penala pt tentativa de omor dacă o fac intenționat.

  • Multi căruțași mai are orașul ăsta, auzi ce pretenții au țărănoii care se cred jmekerasi cu covrig pe linii de tramvai…sau de tren…
    Eu propun pentru ăștia 3-4 gherțoi, care nu au văzut tramvai în viața lor, să se schimbe codul rutier, să aibă prioritate ei față de vehiculul de pe șine, că-s mai importanți ca specimen individual bovin , decât transportul in comun.
    La COMAT să fie automat roșu la mecanic, că trece gherțoiu cu cazanul calea ferată, iar prin oraș când ia calea tramvaiului, ca să stea el cu cotu afară pe geam, să vadă vatmanul că are păr de gibon pe braț, să facă vatmanul stații intermediare, pentru că stă căruțașul cu roata pe șina de tramvai…

  • Vatman concediat

    Mai nou, la sediu la ei dimineața se face cheta la borcan, unde fiecare pune bani… și care face accident primește bani de la borcan, frumos ar fi ca toți acești vatmani sa fie așteptați in fiecare zi și bătuți dacă ei pentru 10 lei abuzeaza de lege

  • Vei care vor să întoarcă pe Calea Chișinăului sunt nevoiți să oprească pe liniile de tramvai pentru a da prioritate mașinilor care circulă în coloană pe șosea,timp în care tramvaiele pleacă din stații și se izbesc de mașinile care efectiv stau pe loc așteptând să între pe șosea. De aici și confuzia că nu au acordat prioritate tramvaiului. Vatmanii dacă ar fi atenți ar avea timp să frâneze și să oprească dar pentru unii e mai bine să șifoneze mașinile și să spună că nu le-a acordat prioritate, bașca mai fac o pauză cât se fac cercetări și este traficul oprit. Precizez că nu e valabil pentru toți vatmanii ci doar pentru unii așa cum sunt și șoferi care nu respectă regulile de circulație.

  • Ce s-au suparat taranetii ajunsi in Iasi. Cica sa astepte tramvaiele dupa carutele lor.

  • Wey Jiji, lasă permisul că ești prost! Ca să faci viraj stânga pentru a întoarce pe Calea Pișălăului, nu trebuie să stai pe linia tramvaielor, ca un țăran rural la marginea șanțului.
    Stai frumușel pe banda 2, cu semnalizarea pornită, doar cât să nu obturezi trecerea tramvaielor. Aaaa, vezi că oglinda din stânga nu e pentru a te vedea tu cum stai cu cotul atârnat pe geam. Te uiți să vezi dacă sunt și tramvaie care vin . Și se vede bine, că e o linie dreaptă, tramvaiele nu vin de după colț.

  • Aceleasi ,,persoane” care te sicaneaza in trafic isi gasesc ,,nasul”.

  • nasol, oamenii sunt bine, ii cunosc eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024