Prima pagină » Local » Accident rutier pe Calea Chişinăului. Un șofer nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un tramvai – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident rutier pe Calea Chişinăului. Un șofer nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un tramvai – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

08 feb. 2022, 09:19,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul auto a avut loc pe Calea Chişinăului.

Un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un tramvai. Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului. De asemenea, până în momentul de faţă nu s-au raportat victime.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a transmis detalii cu privire la accidentul rutier.

„Apel 112 despre producerea unui accident rutier în municipiul Iaşi, Calea Chişinăului. Un autoturism a intrat în coliziune cu un tramvai, apelantul a comunicat că nu sunt victime. A intervenit un echipaj de prim ajutor calificat, iar din evaluarea medicală la locul evenimentului nu au rezultat victime”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

UPDATE: Circulația tramvaielor a fost reluată!

UPDATE: Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a provocat un accident rutier. Șoferul a vrut să întoarcă pe linia de tramvai, iar vatmanul nu a putut evita impactul și a intrat în coliziune cu acesta.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Circulația tramvaielor a fost restricționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *