Prima pagină » Local » Accident rutier pe Calea Chișinăului din municipiul Iași. Au fost implicate un tramvai şi un Mercedes – EXCLUSIV/FOTO

Accident rutier pe Calea Chișinăului din municipiul Iași. Au fost implicate un tramvai şi un Mercedes – EXCLUSIV/FOTO

09 iun. 2022, 09:04, 22 ,
BZI.ro, în Local

În aceste momente pe Calea Chișinăului din municipiul Iași s-a produs un accident rutier. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate un tramvai și un autoturism marca Mercedes cu numere de Vaslui.

” Coliziune cu un autoturism, la ora 8:55, cu vagon 443. Urmează să stabilim daunele după ce se retrage la depou, unde se va face o evaluare”,  a transmis Andreea Luca, purtătorul de cuvânt al  CTP.

Din primele informații se pare că șoferul autoturismului a vrut să facă stânga și nu s-a asigurat. Din aceste considerente a fost acroșat de un tramvai. Ambii șoferi au fost testați și concluzia a fost că aceștia nu consumase băuturi alcoolice. Nu au existat persoane rănite, dar circulația tramvaielor este blocată. Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate.

Comentarii
  • mda, mecedes de Vaslui, ăștia nu știu ce-s alea tramvaie.

  • Hui de pe Bahlui

    Alt gherțoi de la Vaslui, apă nu-i lumină nu-i tralala în el Vaslui

  • Un martor spune ca masina statea sa faca stanga de ceva timp, tramvaiul putand fi oprit in siguranta, daca se dorea. Gurile rele spun ca vatmanita a mai fost implicata in astfel de accidente, realizate intentionat. Sunt curios ce zic filmarile, daca exista.

  • Ca de obicei, pentru (ne)cunoscători, vinovat e doar tramvaiul că nu e evitat spre stânga, că nu a frânat instaneu și brusc și cel mai important, pentru că e nu dotat cu senzori de evitare a căruțașilor.

  • Alt marlan de la Vaslui care a incurcat circulatia ca el credea ca la iasai e ca la el in comuna Vaslui unde nu sant semafoare au o singura ulita si fiecare face ce vrea ar trebui pt cei din Botosani si Vaslui sa li se ia taxa de intrare in IASI si sa vedeti cum scapam de meltenii astia

  • Conducerea preventiva nu se aplica la tramvaie? Sau la butoane e o maimuta careia nu-i pasa decat sa ajunga la destinatie?

  • nu stai pe linia de tramvai ca sa faci stanga !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Vegasluyeni !
    Aici la noi e „la Oraș”.
    Avem tramvaie.
    Noi.
    Tramvaie noi.
    Cazanele din boston, vegasluy sunt conduse de primate care nu inteleg regulile de circulatie.
    De ce veniti la noi in oras ?
    De ce nu stati acolo la voi ca sa dezvoltati (?) zona si sa invatati sa fiti civilizati ?
    Aia aciuati aici, voi vorbiti limba lor, sfatuiti-i sa se care acasa si sa nu ne mai traga inapoi. Nu am gresit cu nimic ca sa induram aglomeratia de prostie a provincialilor. Mergeti la Cluj, la Bucale, faceti „cariera profesionala” acolo. Au si aia tramvaie.

  • Alt Observator

    Băi, da’ tre’ să fii prost taaare (ori să vii din vaslui) ca să zaci cu mașina pe spațiul verde, bușit de un tramvai care avea, desigur, prioritate.
    Prost taaare.
    E-grosul cu ieftinica tot acolo e, nu pleacă nicăieri, e simplu, politicos și chiar legal să dai tramvaiului prioritate, chiar dacă nu ai mai văzut unul în viața ta.
    O să îți trimită ăia de acasă saci de bani ca să repari vagonul, fraiere. Dacă vând hinu’ caprele, vaca și găinile. Și dacă nu beau banii…

  • 😂😂😂😂

    Poate ne face un bine Politia Rutiera si ii suspenda permisul dobitocului pentru neacordare de prioritate. Scapam de el macar 1 luna in trafic, plus cazanul euro 2.

  • Zona industriala

    vs dimineta a uitat ca exista si treceri de pietonii in acea zona . Asa ca bine ca a fost impact cu tramvaiul si nu cu un pieton. Va rog sa il plimbati pe jos si sa ii aratati indicatorul si zebra si sa ii aduceti la cunostinta ca au dat drumul la tramvaie.

  • mai putina poluare in oras, bine ca nu a lovit unul din tramvaiele noi.

  • Atata ura din partea voastra. Nu cred ca era gherțoi si nici marlan. Daca avea mercedes nu inseamna ca era un bombardier, ca ăstia care comentati. Am fost de fata si situatia nu a fost favorabila pentru soferul autoturismului. Repede sariti cu gura. Saracul nu a avut nici o vina. Se mai intampla.

  • astia care isi inchipuie ca toata strada e a lor: confiscate masinile! Ca sa nu mai faca pagube pe viitor!

  • Un martor spune ca masina statea sa faca stanga de ceva timp, tramvaiul putand fi oprit in siguranta, daca se dorea. Gurile rele spun ca vatmanita a mai fost implicata in astfel de accidente, realizate intentionat. Sunt curios ce zic filmarile, daca exista.

  • Un martor spune ca masina statea sa faca stanga de ceva timp, tramvaiul putand fi oprit in siguranta, daca se dorea. Gurile rele spun ca vatmanita a mai fost implicata in astfel de accidente, realizate intentionat. Sunt curios ce zic filmarile, daca exista.

  • L-a prins pe aripa stânga față, abia intrase pe linie și a așteptat vreo 2 fracțiuni de secundă până la producerea impactului.

    Nimic de zis, trebuie modificat codul rutier și responsabilizați vatmanii să frâneaze când au linia ocupată. Mulți șoferi ajung să stea atârnați pe linie minute în șir. Acum vatmanii cam au liber la crime. Folosesc acele treceri doar dacă e senin afară să mă pot asigura pe o rază de 3 km, iar pe contrasens sunt ciori sau porumbei.

  • Bine ca nu se comenteaza faptul ca respectiva cucoana nici macar nu s a sinchisit sa puna frana. Cum poti sa spui ca aveai 50 la ora când tu târâi masina 30 de metri dupa impact. Toate vatmanitele acum stau pe telefon si le doare fix in cur de soferii care vor sa treaca, doar pentru ca dumneai este pe șine si isi permite, ca nah ” neacordare de prioritate din partea soferului”. Daca baiatul asta nu avea mercedes, acuma nu mai era in viata sau ramanea cu sechele.
    Nu pot concepe asa ceva. Sa nu pui tu frana cand vezi o masina in fata. Ce fel de om poti fi. Macar preventiv sa nu se intample o nenorocire. Poate i se stricase masina, poate a apreciat prost timpul sau i s a intampla ceva. Nimeni nu se asteapta sa mergi cu tramvaiul ca si cu racheta, cum de altfel se intampla des pe Calea Chișinăului, iar accidentele cu tramvaiele sunt nenumărate.
    Sa nu mai spun ca era sa se produca accident si la ducerea tramvaiului in depou, acelasi tramvai, in aceeasi maniera. Ar fi fost culmea.
    E greu sa fii martor si sa vezi atata ipocrizie

  • Dar la linia de tren de ce nu stau tot asa nu ai loc nu ocupi linia de tren sau tramvai

  • M#u$i&e Vaslui

  • M#u$i&e Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *