Prima pagină » Local » Accident rutier pe Bulevardul Carol I. Trei autoturisme, printre care un Taxi, s-au izbit. Șoferul vinovat era băut – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident rutier pe Bulevardul Carol I. Trei autoturisme, printre care un Taxi, s-au izbit. Șoferul vinovat era băut – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

26 ian. 2022, 15:22,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul auto a avut loc pe Bulevardul Carol I din municipiu.

Un autoturism marca Dacia Logan echipat Taxi a intrat în coliziune cu un vehicul marca Hyundai și un Lexus. Circulaţia tramvaielor a fost blocată în zona Copoului.

La faţa locului se aşteaptă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri pentru a degaja şoseaua. Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului, dar cel mai probabil unul dintre şoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mersi şi nu a acordat prioritate de trecere. Nu s-au raportat victime până în momentul de faţă.

UPDATE: Șoferul autoturismului marca Hyundai cobora Bulevardul Carol I. Ceilalți doi conducători implicați în coliziune se încadraseră pe banda din stângă pentru a efectua un viraj. Nu s-au asigurat și au fost izbiți de șoferul băut care nu a reușit să frâneze și să evite impactul.

UPDATE: Trei autoturisme au fost implicate în coliziune. Șoferul autoturismului marca Hyundai a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,66 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii îl conduc pentru a i se preleva probe biologice.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024