Prima pagină » National » Accident rutier pe autostrada A4. Cinci tineri erau aproape să își piardă viața după ce mașina în care se aflau a luat foc

Accident rutier pe autostrada A4. Cinci tineri erau aproape să își piardă viața după ce mașina în care se aflau a luat foc

06 iun. 2021, 12:15,
Alexandru Ifrim în National

O nouă tragedie se putea produce în decursul zilei de duminică, 6 iunie 2021, atunci când mai mulţi tineri au fost aproape să ardă de vii. Tinerii se îndreptau către mare iar la un moment dat autoturismul a zburat de pe autostradă, peste un sens giratoriu.

Accidentul a avut loc la ieşirea de pe autostrada A4, în sensul giratoriu de la Agigea. Din cauza vitezei prea mari, a alcoolului consumat şi a distracţiei din maşină, şoferul nu a realizat că autostrada se termină, acesta intrând din plin în sensul giratoriu. Moment în care maşina a zburat de pe autostradă şi s-a oprit într-o râpă, acolo unde a început să ia foc.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Agigea (sensul giratoriu cu DN 39A), unde un vehicul a intrat în coliziune cu bara metalică de protecție. În urma impactului, autoturismul a luat foc, din fericire toți ocupanții reușind să iasă din acesta. Conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani, precum și cei 4 patru pasageri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare, acestora fiindu-le recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Cel care conducea maşina este un tânăr în vârstă de 26 de ani din Bucureşti, iar cu acesta în autovehicul se mai aflau 4 persoane. În maşina tânărului se aflau două feţe de 14 şi 22 de ani, una din Buzău iar cealaltă din Clarasi şi încă doi băieţi de 20 repsectiv 21 de ani, ambii fiind din Clarasi. Din fericire toţi au reuşit să iasă la timp din maşina care a fost cuprinsă de flăcări. Toţi cei 5 tineri au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa unde au primit îngrijiri medicale.

Accident grav în judeţul Iaşi

În judeţul Iaşi a avut loc un accident groaznic unde viaţa a două tinere nu va mai fi niciodată la fel. O acrtrita din Bacău, Loredana Branm a intrat pe Șoseaua de Centură a Iașului la volanul unui Nissan Micra, aceasta era în maşină cu prietena ei cea mai bună Olga. Accidentul s-a produs după ce Loredana a pierdut controlul volanului după ce a făcut o depăşire mai forţată.

În urma depăşii Loredana a intrat puternic într-o maşină care mergea regulamentar pe sensul opus. Mai mulţi martori au declarat că şoferiţa a condus iresponsabil până să producă accidentul.

„Mergea cu viteză, ne-a depășit și tot s-a dus. Noi veneam din spate când am găsit mașina răsturnată. Fata din dreapta era rău de tot, nici nu putea să respire…”, a spus unul dintre martori.
„Din accidentul de la Uricani, pacienta în vârsta de 31 de ani din Republica Moldova este intubată și ventilată mecanic. Aceasta a suferit un șoc hemoragic cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toraco-abdominal, dar și un pneumotorax bilateral și hemoperitoneu. Aceasta are o lacerație splenică și a intrat în sala de chirurgie împreună cu o echipă mixtă, de chirurgie generală, dar și de chirurgie toracică. În aceste momente este stabilă după splenectomie și drenaj toracic. Pacienta se află internată, momentan, la terapie intensivă în cadrul Spitalului «Sf. Spiridon»”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`