Prima pagină » National » Accident rutier mortal. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat. Acesta nu avea permis de conducere
Accident rutier mortal. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat. Acesta nu avea permis de conducere

Accident rutier mortal. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat. Acesta nu avea permis de conducere

10 aug. 2020, 07:30,
BZI.ro, în National

Accident rutier mortal. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat chiar în localitatea unde era parohia acestuia.

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 41 de ani, care conducea o motocicleta pe o stradă pe strada principala din localitate, Intr o curba la dreapta pierde controlul asupra direcției de mers și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Echipajul medical de la fata locului a declarat decesul bărbatului”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

În urma cercetărilot polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru motocicleta. De asemenea mopedul nu era înmatriculat. Conform Episcopiei ortodoxe a Maramureșului și Satmarului preotul aparținea de parohia Nașterea Maicii Domnului din Cărbunari din Maramureș.

„Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică”, se arată în mesajul transmis de Episcopia ortodoxă a Maramureșului și Satmarului.

În ultimele săptămâni în România au avut loc numeroase accidente mortale

Joia neagră în România. În cursul dimineţii de 30 iulie 2020 s-au produs două accidente rutiere grave, în urma cărora au decedat nu mai puțin de patru persoane. Printre victime se număra un bebeluş de doar 9 luni, o fetiţă de 6 ani și doi bărbați.

Accident rutier mortal în judeţul Olt

Un bărbat din județul Teleorman a provocat un accident rutier în Olt, în urma căruia fetiţa sa de doar nouă luni şi-a pierdut viaţa.

O fetiţă, în vârstă de nouă luni a decedat în urma producerii unei tragedii rutiere petrecute pe raza comunei Bobiceşti, provocate chiar de tatăl său.

Accidentul s-ar fi produs după ce tatăl bebeluşului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, aflându-se la volanul unui autovehicul, nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini, conduse de un tânăr de 22 de ani, din Slatina, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, fetiţa în vârstă de nouă luni a murit, la spital. Mama sa, o femeie în vârstă de 36 de ani, a fost rănită grav, având traumatism cranio cerebral acut deschis cu plăgi la nivelul feţei și nasului, traumatism de piramidă nazală și traumatism hemi torace drept.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 29 iulie, un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 644, în afara localităţii Bobiceşti, la intersecţia cu Drumul Naţional 65, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Slatina, intrând în coliziune cu acesta. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale, iar un minor de 9 luni şi-a pierdut viaţa. Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Accident rutier mortal în judeţul Dolj

Doi bărbaţi şi o fetiţă de doar 6 ani au trecut la cele veşnice, iar o femeie în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe Centura de Nord a Craiovei, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, din primele cercetări poliţiştii au stabilit că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Gherceşti, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe drumul național DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

„În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia şi minoră erau din Motru şi se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean  (IPJ) Dolj.

Oamenii legii continuă cercetările şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *