Prima pagină » National » Accident rutier mortal pe raza localității Hârtop din județul Suceava – FOTO

Accident rutier mortal pe raza localității Hârtop din județul Suceava – FOTO

18 ian. 2022, 08:28,
în National

În această dimineață, pe raza localității Hârtop din judeţul Suceava a avut loc un accident rutier mortal soldat cu decesul unui bărbat. În urma impactului dintre două mașini, pe lângă deces, a rezultat şi rănirea a două persoane care au fost transportate de urgență la spital.

Cei de la ISU au explicat faptul că la fața locului au intervenit militarii de la Detașamentul Fălticeni, cu un echipaj de descarcerare, și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj de la SAJ. Nu se cunosc cauzele producerii evenimentului rutier, dar o primă impoteză este aceea că unul dintre șoferi nu a adaptat viteza la condițiile de mers. De altfel, o anchetă este în desfăşurare pentru a se stabili cu exactitate cauzele.

 

Accident rutier cu două autoturisme implicate pe raza localității Hârtop. (ora anunțării la 112 – 1:29). În urma evenimentului două persoane(bărbați) în vârstă în vârstă de 19 ani, respectiv 21 de ani au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.
Din nefericire, pentru un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani, s-a declarat decesul la fața locului, acesta nerăspunzând manevrelor de resuscitare.
Au intervenit militarii Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Sursă foto: ISU „Bucovina” Suceava

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *