Prima pagină » Local » Accident rutier mortal pe o stradă din Iași! Și-a băgat propriul fiu în mormânt după ce l-a strivit în urma unui impact devastator!

Accident rutier mortal pe o stradă din Iași! Și-a băgat propriul fiu în mormânt după ce l-a strivit în urma unui impact devastator!

22 apr. 2022, 02:00, 2 ,
Ciprian Nedelcu, în Local

În urma unui accident rutier mortal ce a avut loc pe o stradă din Iași, un bărbat a fost pedepsit. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Gelu Sebastian Antoniu la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă. Oamenii legii spun că ieșeanul a fost pedepsit după ce și-a băgat în mormânt propriul fiu.

După un accident rutier mortal ce s-a petrecut pe o stradă din județul Iași, un bărbat a fost pedepsit. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Gelu Sebastian Antoniu la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

”Inculpatul Gelu Sebastian Antoniu va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Comunei Rediu sau în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi, pe o perioadă de 80 de zile”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Căruțaș pedepsit după un accident rutier mortal ce a avut loc în județul Iași

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului Gelu Sebastian Antoniu a început pe data de 17 august 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe acesta sub acuzația de ucidere din culpă.

”Pe data de 1 noiembrie 2019, între orele 00:30 și 1:30, inculpatul a provocat, pe fondul stării avansate de ebrietate, a condițiilor meteo defavorabile și a stării precare a drumului, un accident cu o căruță, pe un drum de exploatare agricolă, în zona denumită popular „Coasta Mare”, accident în urma căruia a survenit decesul minorului în vârstă de 8 ani”, au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Gelu Sebastian Antoniu, acuzat că a provocat impactul devastator

În cursul anului 2019, Gelu Sebastian Antoniu se afla într-o relație de concubinaj cu o femeie, având şi îngrijind împreună 7 copii minori, cu vârste cuprinse între 8 luni și 14 ani, printre care și un băiat în vârstă de 8 ani. Aceştia locuiau împreună în satul Tăuteşti, unde ieșeanul obișnuia să lucreze pământul la diverşi vecini, fiind totodată cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice.

Pe 31 octombrie 2019 el ar fi consumat o cantitate însemnată de băuturi alcoolice, atât la barul din sat, cât şi acasă. În jurul orei 18:00 -18:30, aflându-se în stare avansată de ebrietate, nemaiavând băuturi alcoolice la domiciliu și neputându-se deplasa la barul din sat, inculpatul l-a trimis la magazin pe fiul său pentru a-şi cumpăra câteva dulciuri(10 caramele) și o sticlă cu bere.

”În jurul orei 23:30, în timp ce se afla acasă, inculpatul s-a trezit din somn și a solicitat concubinei sale să îi mai dea băuturi alcoolice, aceasta din urmă spunându-i să se culce, deoarece era târziu şi nu avea băutură în casă. Cu toate acestea, inculpatul a decis să plece pentru a-şi achiziţiona băuturi alcoolice, motiv pentru care a înhămat calul la căruţă şi l-a trezit pe fiul său, căruia i-a propus să îl însoțească. În jurul orei 00:30, împreună cu minorul, inculpatul s-a deplasat cu căruța, iar, în zona denumită popular “Coasta Mare”, a pierdut controlul atelajului și s-a răsturnat cu acesta”, au subliniat anchetatorii.

În urma impactului, fiul acestuia a fost prins între căruță și asfalt și a fost strivit, pierzându-și astfel viața. La audieri, ieșeanul a recunoscut totul. Acum, individul a fost condamnat după producerea unui accident rutier mortal pe o stradă din județul Iași.

Comentarii
  • Doi ani cu suspendare ca a condus rupt de bautură și și a omorât copilul în accident…. Bravo justiția pwlii, încurajați consumul futuva n gură de împuțiți

  • Ce justitie de RAHAT !!! Trei ani le-a luat sa dea o sentinta intr-un caz atat de clar !!! Ce naiba e cu „justitia” asta ?????????!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *