Prima pagină » Local » Accident rutier mortal pe o stradă din Iași! Mașina a intrat direct într-un TIR, pe sensul opus de mers (Exclusiv)
Accident rutier mortal pe o stradă din Iași! Mașina a intrat direct într-un TIR, pe sensul opus de mers (Exclusiv)

Accident rutier mortal pe o stradă din Iași! Mașina a intrat direct într-un TIR, pe sensul opus de mers (Exclusiv)

18 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță după un accident rutier mortal care a avut loc pe o stradă din Iași! Autoturismul a intrat direct într-un TIR, pe sensul opus de mers, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Acum, procurorii l-au trimis în judecată pe Aurelian Relu Dragomir sub acuzația de ucidere din culpă

Accident rutier mortal pe o stradă din Iași! Autoturismul a intrat direct într-un TIR, pe sensul opus de mers, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță, după accidentul mortal. Astfel, procurorii l-au trimis în judecată pe Aurelian Relu Dragomir (58 de ani) sub acuzația de ucidere din culpă.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a dispus trimiterea în judecată a inculpatului A.R.D., pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă”, a afirmat ieri Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii și inculpatul pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Accident rutier mortal pe o stradă din Iași

Oamenii legii spun că ieșeanul Aurelian Relu Dragomir a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 6 ani.

„În fapt, s-a reţinut că, pe data de 8 octombrie 2016, în jurul orei 10:50, inculpatul A.R.D. a condus un autoturism pe DN 24, în afara localității, dinspre Păun către Municipiul Iaşi. Pe fondul depăşirii vitezei maxime admise, într-o curbă deosebit de periculoasă şi pe un carosabil umed, inculpatul a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu ansamblul de autovehicule format din cap tractor și semiremorcă, care circula regulamentar dinspre municipiul Iași către localitatea Păun”, a adăugat Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

O femeie a murit în urma impactului devastator produs de Aurelian Relu Dragomir

Anchetatorii ieșeni au adăugat că, în urma impactului devastator produs de Aurelian Relu Dragomir, o femeie de 78 de ani și-a pierdut viața.

„Inculpatul a provocat astfel vătămarea unui pasager de sex feminin de 78 de ani aflat pe locul din spate al autoturismului. Aceasta a decedat pe data de 21 octombrie 2016 în urma leziunilor suferite. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum urmează a se vedea ce decizie vor lua judecătorii în cazul acestui accident rutier mortal petrecut pe o stradă din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *