Prima pagină » Local » Accident rutier mortal, la Iași! Un tânăr de 34 de ani a fost zdrobit aproape de miezul nopții (Exclusiv)

Accident rutier mortal, la Iași! Un tânăr de 34 de ani a fost zdrobit aproape de miezul nopții (Exclusiv)

29 ian. 2022, 02:00,
Dragos Savin, în Local

Accident rutier mortal, petrecut în Iași. Un tânăr de 34 de ani a decedat după ce a fost lovit de un autoturism. Polițiștii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal pe numele șoferului care se afla sub influența băuturilor alcoolice când s-a produs tragedia

Încă o tragedie, la Iași! Zilele trecute, în comuna ieșeană Țibănești avea să se producă un accident rutier mortal. În seara zilei de 26 ianuarie 2022, Costel Rusu se afla pe o stradă, când a fost izbit în plin de un consătean pe nume Mircea Cozmiță, care se afla la volanul unui autoturism.
Impactul a fost atât de puternic, încât moartea tânărului a survenit instant. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, însă nu a putut face altceva decât să declare decesul victimei. Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal în acest caz.

Accident rutier mortal, la Iași, provocat de un șofer băut

Șoferul care a provocat accidentul rutier se afla sub influența alcoolului.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 26 ianuarie 2022, un bărbat de 41 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Țibănești, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 34 de ani. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind dus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tânărul care și-a pierdut viața a fost abandonat de către mamă și crescut doar de tată. Acum, tatăl său se află în penitenciar. Localnicii din Țibănești spun că de înmormântarea tânărului se va ocupa chiar cel care l-a accidentat mortal.

Impact devastator, pe o stradă din județul Iași

În urmă cu câteva săptămâni, pe o șosea din județul Iași a avut loc o altă tragedie. Astfel, un tânăr a murit după ce bolidul în care se afla s-a izbit puternic de un cap de pod în comuna ieșeană Plugari. Tânărul se afla în mașină cu încă o persoană care, din fericire, a scăpat cu viață. În seara zilei de 22 decembrie 2021, un accident rutier extrem de grav s-a petrecut în localitatea ieșeană Plugari. Un tânăr în vârstă de 19 ani care se afla al volanul unui Mercedes a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un cap de pod.

Impactul a fost extrem de puternic, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. La scurt timp după producerea accidentului, un trecător a sunat la numărul unic de urgențe 112 pentru a cere ajutor. La fața locului au ajuns un echipaj de la descarcerare și mai multe echipaje de prim-ajutor. În autoturism se mai afla încă o persoană rănită destul de grav. Medicii au început să-i facă manevre de resuscitare tânărului șofer, însă după câteva zeci de minute au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal după producerea acestui accident rutier mortal pe o stradă din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *