Prima pagină » Local » Accident rutier mortal în Strunga din judeţul Iaşi. Un pieton a fost lovit de un autoturism! Două persoane decedate în doar o singură zi (EXCLUSIV)

Accident rutier mortal în Strunga din judeţul Iaşi. Un pieton a fost lovit de un autoturism! Două persoane decedate în doar o singură zi (EXCLUSIV)

23 iun. 2020, 11:59,
George Cristian în Local

Accident rutier mortal în localitatea Strunga din judeţul Iaşi. Un pieton a fost lovit mortal în timp ce se angajase în traversarea străzii. Momente cumplite într-o localitate din Iaşi după ce o persoană a decedat. Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puţin timp şi din câte se pare, pietonul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Accident rutier mortal în Strunga din judeţul Iaşi! Pieton zdrobit de o maşină în timp ce traversa strada

Accidentul rutier mortal a avut loc în urmă cu puţin timp în localitatea ieşeana Strunga şi s-a soldat cu decesul unei persoane care traversa strada. Momentan nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier mortal. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Doi oameni au murit în doar o singură zi la Iaşi

Zi de doliu în judeţul Iaşi după ce, în urmă a două evenimente rutiere grave, două persoane au decedat. Vorbim despre un accident în localitatea Mirosloveşti unde un motociclist a decedat după ce ar fi intrat pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism. Motociclistul a decedat pe loc, fără nicio şansă la viaţă.

Un alt accident soldat cu o victimă care se afla în stare gravă s-a produs în municipiul Iaşi astăzi, 23 iunie 2020. Accidentul se putea dovedi a fi o adevărată tragedie după ce un autoturism care nu a respectat semnalele acustice ale unui autovehicul ISU a intrat într-o intersecţie. Maşina de pompieri a intrat în plin în autoturismul marca Logal rezultând rănirea gravă a şoferului autoturismului.

”Pacientul se afla in stare grava la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Acesta este ventilat si intubat   A  suferit un traumatism cranio cerebral şi a fost stabilizat de către medicii din cadrul UPU Iaşi. I-a fost făcut un Computer Tomograf. Este intubat şi ventilat mecanic şi a fost transferat către Secţia de Terapie din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.” a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi despre şoferul Daciei Logan care a fost izbită de un autovehicul al Pompierilor ISU Iaşi.

UPDATE 12.45 Bărbatul accidentat mortal s-ar fi dus să iși umple o sticlă cu apă la un izvor din apropriere

Accidentul mortal a avut loc între localitatea Strunga  şi Trei Iazuri. Conform informaţiilor deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul s-a produs într-un moment de neatenţie. Concret, bărbatul care a decedat, oprise autoturismul pentru a-şi lua o sticlă de apă de la izvorul dintre cele două localităţi. În momentul în care a încercat să ajungă la maşina aceasta a fost acroşat de către un alt autoturism. Bărbatul decedat avea 53 de ani şi lucra la o firmă de curierat.

 

 

Zona este una  în care se întâmplă periodic accidente rutiere gravă. Cele mai multe evenimente s-au produs pe fondul neatenţiei sau a vitezei excesive. Poliţiştii rutieri trag un semnal de alarmă şi afirma faptul că viaţa are prioritate, iar şoferii trebuie să fie mai atenţi atunci când conduc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *