Prima pagină » National » Accident rutier mortal în Argeş. Şoferul, un poliţist de 41 de ani, aruncat de pe motor – VIDEO
Accident rutier mortal în Argeş. Şoferul, un poliţist de 41 de ani, aruncat de pe motor - VIDEO

Accident rutier mortal în Argeş. Şoferul, un poliţist de 41 de ani, aruncat de pe motor – VIDEO

17 feb. 2021, 10:35,
Elena Nicoleta Bujor, în National

O nouă tragedie produsă pe străzile din România. Un polițist, în vârstă de 41 de ani, din Pitești a murit marţi seară, 16 februarie 2021, într-un accident rutier grav. Evenimentul nefericit a fost provocat de un conducător al unui autoturism echipat taxi care le-a spus colegilor agentului că nu l-a văzut.

Subofițerul se afla pe motocicletă, iar mașina i-ar fi apărut brusc în față, după un viraj la stânga. Agentul de poliție avea cască şi costum de protecţie, însă în urma impactului şi-a pierdut viața pe loc, cadrele medicale constatând decesul.

Poliţistul avea cască şi costum de protecţie

Accidentul rutier a avut loc în cartierul Craiovei din Pitești, marţi seara, în jurul orei 17.00. În acel moment, taximetrist în vârstă de 65 de ani a virat spre stânga să intre în parcarea unui centrul comercial.

Poliţistul se afla în timpul liber pe motocicletă, s-a trezit cu autoturismul chiar în fața lui. În momentul impactului, agentul s-a izbit în ușile din stânga ale maşinii și a fost aruncat de pe motor direct pe asfalt.

Câțiva martori care au asistat la incendent au sesizat tragedia la numărul unic de urgență 112.

Taximetristul se deplasa la cumpărături şi, deşi precizează faptul că s-a asigurat la viraj, la audieri le-a spus poliţiştilor că nu a văzut motocicleta sub nicio formă. Acum, şoferul de taxi va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Taximetristul susţine că s-a asigurat la viraj, dar nu a văzut motocicleta

Agentul care și-a pierdut viața avea 41 de ani, iar în ultimii 15, a lucrat ca polițist. În ultima perioadă îşi defăşura activitatea la biroul de proximitate.

„Este o mare pierdere pentru Poliţia Argeş. Condoleanţe familiei. Cum s-a întâmplat accidentul vom stabili după o expertiză”, a transmis Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeş.

Tot mai multe evenimente rutiere mortale au loc pe drumurile din România. Neatenția, neacordarea priorității, neasigurarea la schimbarea direcției de mers, consumul de alcool sau alte substanțe interzise conduc la evenimente cu final nefericit.

Accident feroviar mortal, la Iași

Un tragic accident feroviar a avut loc duminică, 14 februarie 2021, în care au decedat cei doi tineri, s-a produs în comuna ieșeană Vlădeni după ce autovehiculul tânărului pasionat de culturism a fost târâtă pe o distanță de circa 100 de metri de trenul ce venea de la Dorohoi și se îndrepta către Iași.

Tânărul nu a oprit la indicatorul „STOP”, iar impactul a fost nimicitor. Cadrele medicale prezente la fața locului nu au reușit să salveze viața celor doi tineri, ci doar au putut constanta decesul. Aceștia au transmis că victimele aveau leziuni incompatibile cu viața. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD, dar eforturile au fost în zadar, din nefericire.

„Fata care era cu el în mașină nu era iubita lui, era o simplă colegă și, din câte știu, voiau să meargă la un lac ceva de lângă Iași. Trecem cu toții prin niște momente foarte grele, Dragoș era un băiat vesel, plin de viață și era prieten cu toată lumea. Era pasionat de culturism, îi plăcea acest sport foarte mult. Toți băieții din sală îl apreciau și au doar cuvinte de laudă la adresa lui”, a declarat Marius Isac, prietenul și colegul de sală al lui Dragoș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *