Prima pagină » Local » Accident rutier la Uricani! Sunt implicate patru autoturisme, iar șase persoane au suferit leziuni – FOTO/VIDEO, UPDATE

Accident rutier la Uricani! Sunt implicate patru autoturisme, iar șase persoane au suferit leziuni – FOTO/VIDEO, UPDATE

18 iun. 2024, 20:20,
BZI.ro, în Local

În această seară, 18.06.2024, a avut loc un accident rutier în satul Uricani, comuna Miroslava, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că au fost implicate patru autoturisme.

UPDATE 2: Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„La data de 18 iunie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești pe raza localității Uricani.

Din cercetări a rezultat faptul că între o autoutilitară și un autoturism a avut loc o coliziune. În urma impactului, autoturismul a intrat în coliziune cu un alt vehicul, care la rândul său a fost proiectat în alt autoturism.

Toți cei patru șoferi au fost testați din punct de vedere alcoolscopic, rezultând că nu se aflau sub influența alcoolului.

Trei persoane au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar altele două au refuzat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE – 19:20. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 28, localitatea Uricani, judeţul Iaşi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. Din primele investigaţii medicale, 6 persoane au suferit leziuni. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Se estimează reluarea circulaţiei după ora 20:30.
„La fața locului s-au deplasat 1 ASAS, 1 EPA, 1 ATPVM cu 8 subof si 2 sgp. În urma evaluarii, 3 persoane solicită îngrijiri medicale și vor fi trasportate la spital astfel: echipajul EPA – 1 adult, echipajul SAJ – 2 minori. Persoanele acuză traumatisme minore”, potrivit ISU Iași.

De asemenea, șoferii celor patru autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii accidentului rutier.

Știre în curs de actualizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024