Prima pagină » Local » Accident rutier la Târgu Frumos! Un bărbat a fost rănit în urma coliziunii dintre un autoturism și un camion
Accident rutier la Târgu Frumos! Un bărbat a fost rănit în urma coliziunii dintre un autoturism și un camion

Accident rutier la Târgu Frumos! Un bărbat a fost rănit în urma coliziunii dintre un autoturism și un camion

05 sept. 2024, 11:21, 1 ,
în Local

În dimineața zilei de 5 septembrie a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, acesta a avut loc în afara localității Târgu Frumos, unde un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă a intrat în coliziune cu un autoturism.

Din nefericire, șoferul autoturismului, în  vârstă de 36 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„La data de 05 septembrie a.c., Poliția Orașului Târgu Frumos a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 28 A, în afara localității Târgu Frumos a avut loc un accident rutier cu victime omenești.

Din cercetări a rezultat faptul că un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, în afara localității Târgu Frumos spre Pașcani, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`