Prima pagină » Local » Accident rutier la Sârca. O persoană a fost rănită după ce un taxi s-a răsturnat. Un elicopter SMURD Iași a ajuns la fața locului – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident rutier la Sârca. O persoană a fost rănită după ce un taxi s-a răsturnat. Un elicopter SMURD Iași a ajuns la fața locului – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

05 ian. 2022, 15:17,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc în satul Sârca, comuna Bălțați, județul Iași. O persoană a fost rănită, după ce un autoturism echipat taxi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Momentan nu se cunoaște starea de sănătate a victimei. De asemenea, cauza producerii accidentului rutier nu a fost raportată. La fața locului intervin un echipaj medical și polițiștii rutieri.

UPDATE: „Astăzi în jurul orei 15.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe DE 583 în afară localităţii Sarca din comună Bălţaţi, judeţul Iaşi. Este vorba despre un auto care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi intrat într-un capăt de pod, iar ulterior s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier a rezultat o victimă, un pasager din autoturism care este inconştient. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga situaţie de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

UPDATE: La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD Iași. Victima este resuscitată de către echipajul medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *