Prima pagină » Local » Accident rutier la Pașcani. Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii a două autoturisme

Accident rutier la Pașcani. Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii a două autoturisme

08 mart. 2022, 16:00,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul auto a avut loc pe raza municipiului Pașcani.

Se pare că două autoturisme au fost implicate în coliziune. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD Echipă Prim Ajutor de la Secția de Pompieri Pașcani şi o ambulanță tip B de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului.

În urma coliziunii autoturismelor a rezultat rănirea a trei persoane.

Persoanele rănite au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportate la spital pentru a se efectua investigaţii amănunţite.

„A avut loc un accident rutier pe raza municipiului Pașcani, unde un autoturism a fost implicat în coliziune cu o autoutilitară, au rezultat 3 victime, din care 2 victime conștiente, neincarcerate. Au intervenit autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD EPA de la Sectia de Pompieri Pașcani şi o ambulanță tip B de la SAJ Iasi. Echipajele sosite la locul evenimentului rutier au preluat cele 2 victime si le-au transportat la spital.
Cauzele producerii evenimentului rutier vor fi cercetate de către echipajele poliției rutiere” au declarat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
08 august 2024
08 august 2024