Prima pagină » Local » Accident rutier la Lețcani! Un autoturism s-a răsturnat – FOTO

Accident rutier la Lețcani! Un autoturism s-a răsturnat – FOTO

04 aug. 2024, 19:15,
B, , h, , în Local

Accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs pe raza localității Lețcani. Un autoturism s-a răsturnat.

UPDATE: Victimele au fost evaluate de echipajele medicale ajunse la fața locului. O persoană a fost transferată la spital, cealaltă, refuzând transportul la unitatea medicală.

„Cele două victime au fost evaluate medical la fața locului, la spital a fost transportată numai una dintre ele, cealaltă refuzând transportul”, au transmis autoritățile.

Știre inițială: 

S-au raportat două victime, conștiente și neîncarcerate.

La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, o autospecială de descarcerare, o ambulanță de prim ajutor calificat, 2 motociclete SMURD și o ambulanță de la SAJ Iași.

„Accident rutier produs la Letcani, unde un autoturism s-a răsturnat. Sunt două victime conștiente , neîncarcerate. La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, o autospecială de descarcerare, o ambulanță de prim ajutor calificat, 2 motociclete SMURD și o ambulanță de la SAJ Iași.

Acțiunea este în dinamică”, au transmis autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *