Prima pagină » Local » Accident rutier la Iași! Un TIR a luat foc după ce a fost izbit de un autoturism. Iată momentul impactului – UPDATE

Accident rutier la Iași! Un TIR a luat foc după ce a fost izbit de un autoturism. Iată momentul impactului – UPDATE

16 aug. 2024, 08:20, 19 ,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în intersecția din Țesătura.

UPDATE 2: Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„La data de 16.08.2024, ora 07.50 poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe bulevardul Primăverii din municipiul Iași a avut loc un accident rutier.

La fața locului polițistii au stabilit că în jurul orelor 07.40, un bărbat de 63 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autocamion pe Calea Chișinăului către b-dul Tuțora, a efectuat virajul la stânga către b-dul Nicolae Iorga și pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un șofer de 35 de ani, din Iași și ulterior cu o utilitară. În urma impactului autocamionul a luat foc, incendiul fiind stins de pompierii sosiți la locul accidentului.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată aceștia au refuzat consultul medical.

Șoferul autocamionului a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice cu suma de 1450 de lei fiind dispusă și măsura reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE: Două persoane au fost rănite. Au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat transportul la spital.

„Accident rutier produs în municipiul Iași, bulevardul Țuțora, în care au fost implicate un autocamion și două autoturisme, urmat de un incendiu. Au acționat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și o ambulanță de prim ajutor calificat. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente, neîncarcerate (conducătorii celor două autoturisme). Acestea au fost asistate medical la fața locului de către echipajul de prim ajutor calificat, dar au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială

Trei vehicule au fost implicate. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din zonă.

Se poate observa cum șoferul TIR-ului intră în intersecție și este acroșat de un autoturism. În urma coliziunii, camionul intră într-un alt vehicul și ia foc.

Nu s-au raportat victime.

La fața locului se așteaptă mai multe echipaje de intervenție.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Futu-va în kur cu tirurile voastre, șoferii profesioniști ai sulii!!!

  • @Jiji
    08:42, 16.08.2024

    ce treaba are tirurile? a intrat ala cu viteza cu Loganul in el, esti chior, nu vezi in video?

    • Ce treaba AU tirurile...

      TIR-ul a facut stanga de pe banda 1, lucru interzis de indicator, care arata ca de pe banda 1 mergi inainte spre Podu Ros sau faci dreapta catre Primaverii. Dar majoritatea (si mici si mari) fac stanga de pe banda 1, si de cele mai multe ori blocheaza intersectia. Le dau clacsoane in fiecare zi, dar degeaba. Aviz amatorilor.
      O situatie similara este in intersectia Primaverii – Tudor Vladimirescu la benzinaria Socar, au obligatoriu la dreapta (semafor + indicator + marcaj) si foarte multi merg inainte pe Splai Bahlui sau mai GRAV, fac stanga pe pod spre Bucsinescu.

  • Ce pana mea e cu militenii in dimineata asta?
    Numai cu direne si girofare puse si tutieristi si de aia de la sectii
    Domnilor chiarnu mai puteti sta si voi la un stop, nu mai puteti da o prioritate??
    Sefii vostri ce pana mea pazesc?

  • Terchea Berchea

    Traficul inteligent din Iași. Mărețele realizări ale conducătorilor urbii: Nechita fost pușcăriaș, Chirica viitor candidat…

  • Bine ca nu erau oameni pe zebra, …doamne fereste…Politia rutiera…unde sta? ……………………………..de fapt NU sta

  • Eu zic ca i-a dat foc intenționat ca să nu poată fi controlat tahograful

  • Cum plm a luat foc? I-a cazut tigara din gura la sofer? Sau tocmai aprindea un joint? Sau avea vreo candela aprinsa?

  • Alt prost cu Logan…. Prea dștepte Daciile noastre pt șoferii români.
    Nu-i de vină Nechita sau Ciricaca nici șoseaua pt ca un bou cu Logan s-a dus țeavă fără să se uite înainte, cine știe ce preocupări avea în timp ce intra în intersecție.

    • Ba e de vină Chirica, trec acea intersecție zilnic în drumul spre serviciu și am constat de ani de zile că este foarte periculoasă atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Accidentele se țin lanț și sunt destul de frecvente acolo. Pur și simplu acea intersecție trebuie refăcută/redesenata. Cei care merg înainte dinspre Țuțora spre Calea Chișinăului sau invers ar trebui băgați prin pasaj să nu se mai intersecteze cu cei care virează spre Cotnari(Primăverii). De pietoni, nu mai zic, săracii trebuie să facă slalom printre mașini în mers, deși au verde la semafor, nu le mai acorda nimeni prioritate. Ar fi utile pasarele-pasaje pietonale. Dar toate acestea înseamnă muncă din partea Primăriei, atragere de fonduri, proiecte, execuție iar noi din păcate îl avem pe Chirica drept primar, votat covârșitor de majoritatea boschetarilor ieșeni!

  • Transparenta

    A luat foc tahograful ca mergea la program..

  • Transparentax

    A luat foc tahograful ca mergea la program..

  • Ala cu Loganul este un CRETIN !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *