Prima pagină » Local » Accident rutier la Iaşi. Un pieton a fost lovit de un autoturism – UPDATE

Accident rutier la Iaşi. Un pieton a fost lovit de un autoturism – UPDATE

06 sept. 2024, 07:55, 9 ,
în Local

În această dimineaţă s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în zona Metro.

UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost acroșat pe trecerea de pietoni.

„În această dimineață, 06.09.2024, poliția a fost sesizată despre faptul că pe DE583, dinspre municipiul Iași către comuna Lețcani s-a produs un accident soldat cu victime omenești.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani.

În urma evenimentului pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, testarea acestuia nu a fost posibilă din cauza leziunilor suferite.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Din nefericire, un pieton a fost acroşat de un autoturism. Nu se ştie dacă pietonul traversa neregulamentar.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

„Accident rutier (zona Metro), pieton lovit de maşină, inconştient, politraumă, preluat de TIM, intubat şi ventilat mecanic în UPU acum”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Revenim cu detalii!

Sursă foto: Radar Iași.

Comentarii
  • 30 de ani de închisoare.

    • La Metro e chiar foarte periculos de trecut. Daca pe banda 1 se opreste si e o masina inalta, risti sa fii acrosat de cei de pe banda 2 care nu-si pun intrebarea…”Oare de ce a oprit cel de pe banda 1?” In fond nu stie toata lumea ca acolo exista o trecere. Trec de 10 ani acea trecere si de 3 ori pot spune ca am avut noroc. Ar trebui montat semafor cu buton

  • Soferii ieseni, cei mai buni soferi din tara asta…

  • Astia cu masinile merg ca inecatii…. si ei stiu ca daca omoara un om …chiar si pe zebra, nu patesc NIMIC. Politia rutiera nu vad sa ia masuri pe acele sectoare de drum. Radare, amenzi , ca poate s-or mai linisti vitezomanii.

  • Romania tara cu cele mai multe accidente rutiere +victime .
    Când se montează semafoare și cocoașe pentru reducerea vitezei să vă plângeți ca nu puteți merge mai repede cu mașina

  • Indiferent daca te asiguri ca pieton, vita cu mașina tot intra pe zebra și mai că te lovește. Incredibil ce nesimțire e în orașul ăsta

  • Pt.ANONIM,vezi ca aberezi datorita faptului ca nu ai luat medicamentele pe ziua de azi.De ce nu spui ca multe dintre accidente sunt ale voastre,care v-ati aciuat pe langa Iasi.Daca v-as lua buletinul la intrebat sigur sunteti de la cuca macaii.Ce sa mai vorbin de uber-isti si bolt-isi care opresc acolo unde doreste clientul,chiar in fata trecerii de pietoni si cei care sunt in spatele lor raman de banana.Nu aveti bun simt sa spuneti pasagerului ca mergem 10-15m mai in fata deoarece blocam circulatia si nu este bine.In acest fel va educati pe voi si viitorii pasageri ai vostri si vor intelege gravitatea acestei situatii.

  • Victima a decedat😪

  • Nu contează

    Victima a decedat😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`