Prima pagină » Local » Accident rutier la Iași. Un tânăr de 19 ani aflat pe o motocicletă a intrat în coliziune cu un autoturism – UPDATE
Accident rutier la Iași. Un tânăr de 19 ani aflat pe o motocicletă a intrat în coliziune cu un autoturism - UPDATE

Accident rutier la Iași. Un tânăr de 19 ani aflat pe o motocicletă a intrat în coliziune cu un autoturism – UPDATE

26 sept. 2024, 13:01,
Redacția BZI în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în comuna Vânători.

UDATE: Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data 26 septembrie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii rutieri ieșeni, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe DE 583, județul Iași, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o motocicletă, condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Iași, în timp ce se deplasa pe DE 583, dinspre rond Vânători către mun. Iași, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Iași, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Un motociclist a intrat în coliziune cu un autoturism.

Nu se cunoaște cauza producerii accidentului.

Nu sunt detalii despre starea de sănătatea a victimei.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024