Prima pagină » Local » Accident rutier la Iași. Un autobuz și un autoturism au intrat în coliziune: 44 de persoane implicate – UPDATE

Accident rutier la Iași. Un autobuz și un autoturism au intrat în coliziune: 44 de persoane implicate – UPDATE

27 sept. 2024, 15:05,
Redacția BZI în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în comuna Holboca.

UPDATE: În urma evaluării medicale la fața locului au rezultat a două victime de sex feminin, o minoră, în vârstă de 14 ani, din autobuz care a fost asistată de către echipajul medical SAJ și este transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Maria” din Iași, respectiv, o persoană în vârstă de 58 de ani, din autoturism, care a fost asistată de către echipajul EPA, însă a refuzat transportul la spital.

Știre inițială

Un autoturism și un autobuz au fost implicate.

Nu se cunoaște cauza producerii accidentului rutier.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

„Intervenţie asigurare măsuri specifice, la un accident rutier, între un autoturism şi un autobuz. În primă fază doar o singură persoană necesita asistenţă medicală. Evenimentul rutier s-a produs în localitatea Holboca com. Holboca. La locul solicitării acţionează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare şi acordarea primului ajutor, o ambulantă de prim ajuror calificat şi un echipaj moto SMURD.

În urma sosirii la faţa locului a fost solicitat şi o autospecială pentru transport persoane şi victime multiple.

În urma recunoașterii la fața locului în autoturism se aflau 4 persoane, din care 2 adulți și 2 copii, iar în autobuz, din declarațiile șoferului 40 de persoane”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`