Prima pagină » Local » Un şofer care a lovit mai multe maşini de la Leţcani la Iaşi a provocat un accident grav în faţa Gării. Şoferul a fugit de la faţa locului – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

Un şofer care a lovit mai multe maşini de la Leţcani la Iaşi a provocat un accident grav în faţa Gării. Şoferul a fugit de la faţa locului – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

01 iun. 2021, 11:12,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele date deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul auto a avut loc pe strada Străpungerii Silvestru din zona Gării. Conducătorul unui autoturism marca Skoda Octavia a provocat mai multe daune în trafic, avariind puternic un BMW care a ricoșat într-un Volkswagen echipaj școală de șoferi.

Concret, acesta a avariat în primă instanță un autoturism în localitatea ieșeană Lețcani, iar venind spre municipiul Iași s-a șicanat cu un alt șofer, lovindu-l și fugind de la fața locului. Continuându-și traseul, pe strada Bacinschi, în zona fostului Billa a lovit o altă mașină și a fugit de asemenea de la locul accidentului. Șoferul avariat l-a urmărit pe fugar până pe strada Străpungerii Silvestru unde i s-a stricat vehiculul. Bărbatul a abandonat mașina și a început să fugă. Forțele de intervenție l-au prins și l-au condus la secția nr. 2 de Poliție Iași.

Momentul în care se încearcă imobilizarea şoferului care a provocat accidente de la Lețcani până la Gara Iași 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi de poliţie.

UPDATE: Șoferul vinovat care a lovit mai multe mașini a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

UPDATE: Bărbatul este foarte agresiv şi a devenit recalcitrant. Un echipaj SAS se deplasează la faţa locului pentru a-l prelua şi a-l conduce la Institutul de Medicină Legală pentru a i se prelua probe în vederea stabilirii dacă a consumat băuturi alcoolice sau substanţe interzise.

Iată șirul evenimentelor de la accidentul de la Gară! Șoferul a fost prins în cele din urmă, după o urmărire ca în filme. Mărturii cumplite ale martorilor 

Ce spun oamenii legii

Conform declarației purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac, au fost acroșate 8 autoturisme, iar o persoană a fost rănită ușor. Șoferul are permis de conducere valid. Acesta a fost imobilizat de un pompier aflat în timpul liber.

 „Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un conducător auto în timp se deplasa cu autoturismul dinspre Valea Lupului spre Iaşi ar fi acroşat mai multe autovehicule. În prezent, verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţie de fapt. Conducătorul auto a fost depistat şi testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu substanţe interzise. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea de la locul accidentului şi furtul unui autovehicul”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`