Prima pagină » Local » Accident rutier la Gâștești, Pașcani. Un autoturism a intrat într-un copac
Accident rutier la Gâștești, Pașcani. Un autoturism a intrat într-un copac

Accident rutier la Gâștești, Pașcani. Un autoturism a intrat într-un copac

24 aug. 2024, 13:21, 1 ,
în Local

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în localitatea Gâștești, din municipiul Pașcani. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, un autoturism a pierdut controlul și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, o persoană a fost rănită, fiind conștientă și neîncarcerată, potrivit primelor informații.

La locul accidentului au fost trimise de urgență o autospecială de intervenție și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Pașcani. Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului pentru a asigura zona și a acorda îngrijiri medicale victimei.

Victima, aflată în stare de conștiență, a primit îngrijiri medicale la fața locului și urmează să fie evaluată pentru posibilele răni suferite în urma accidentului. De asemenea, pompierii au asigurat zona pentru a preveni riscul de incendiu, având în vedere impactul autoturismului cu copacul.

Cauzele accidentului sunt în curs de investigare de către polițiști, care vor stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, echipajele de intervenție gestionând situația pentru a asigura siguranța participanților la trafic.

„Intervenţie accident rutier Gastesti, Paşcani, autoturism intrat în copac, o victimă conştienta, neincarcerata. La locul evenimentului se deplasează o autospecială de intervenţie şi stingere şi un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secţiei de Pompieri Paşcani”, au transmis autoritățile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`