Prima pagină » Local » Accident rutier la Ciortești! Un autoturism s-a izbit puternic de un cap de pod. Mai multe persoane au fost rănite – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Accident rutier la Ciortești! Un autoturism s-a izbit puternic de un cap de pod. Mai multe persoane au fost rănite – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

28 iul. 2024, 13:37, 4 ,
în Local

Accident rutier grav la Ciortesti! Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, un autoturism s-a izbit puternic de un cap de pod.

Doi adulți și doi copii au fost răniți în urma accidentului.

Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la locul accidentului.

„La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localității Coropceni, din județul Iași, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. 

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un autoturism, condus de un femeie, în vârstă de 40 ani, din jud. Iași, în timp ce se deplasa pe DN 24, pe raza localității Coropceni, dinspre județul Iași către județul Vaslui, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului rutier, conducătoarea auto și doi copii, de 3 ani, respectiv 6 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți ușor. 

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ vătămare corporală din culpă””, au transmis autoritățile.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *